Τέσσερις "κοκκινόμαυροι" στο ρινγκ
Στο γήπεδο του Εθνικού Γ.Σ θα βρεθούν οι πυγμάχοι της Παναχαϊκής προκειμένου να λάβουν μέρος στα Παναθήναια. Οι πατρινοί μποξέρ που θα λάβουν μέρος απο πλευράς της Παναχαϊκής είναι Ιωάννης Βασιλόπουλος 60 κιλά, Χρήστος Σπύρου 64 κιλά, Σπύρος Σπύρου 75 κιλά και η Φωτεινή Πλέα στα 57 κιλά.
Ο "κοκκινόμαυρος" προπονητής σε δηλώσεις του, ανέφερε: "Λαμβάνουμε μέρος για δεύτερη χρονιά στα "Παναθήναια" σε μια διοργάνωση η οποία χρακτηρίζεται για τις πολύ καλές αγωνιστικές συμμετοχές αθλητών, καθώς και για την όλη οργανωσή της, πιστεύω οι αθλητές μας με την συμμετοχή τους στα "Παναθήναια" μόνο κέρδος μπορούν να έχουν, αφού οι αντιπαλοί τους είναι αθλητές όπου βάσει τις αγωνιστικές τους επιτυχίες θα επιβάλουν μεγάλο συντελεστη δυσκολίας κατα την διαρκεια του αγώνα".
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ Η ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
Αύριο το βράδυ επιστρέφει απο Ολλανδία η πρωταθλητριά Χριστίνα Αθανασοπούλου, η οποία πήρε μέρος για τρίτη συνεχή φορά σε Πανευρώπαϊκούς αγώνες χωρίς όμως αυτή την φορά να καταφέρει να διακρίθει, καθώς η κλήρωση την έφερε στον πρώτο της κι όλας παιχνίδι να αντιμετωπίσει την παγκόσμια πρωτάθλήτρια Γκιλμάζ Τατάρ(Τουρκία), η οποία ήδη έχει προκριθεί στο τελικό της διοργάνωσης και απ΄ότι φαινεται θα στεφθεί για τρίτη φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr