Έχουν τσαντιστεί οι γείτονες
Στο μαιευτήριο Λα Μιέτ του Παρισιού εισήχθη το μεσημέρι σε μαιευτήριο του Παρισιού για να γεννήσει, αναφέρουν τα γαλλικά μέσα. Μαζί της ήταν ο σύζυγός της, ο οποίος όμως αποχώρησε μίση ώρα αργότερα για να μεταβεί στην Φρανκφούρτη όπου πραγματοποιείται έκτακτη συνάντηση με την καγκελάριο Μέρκελ και τον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΚΤ, Ζαν-Κλοντ Τρισέ.
Πηγές της Figaro από τη κλινική αναφέρουν ότι η Κάρλα Μπρούνι περιμένει ένα κοριτσάκι. Έχει ήδη ένα γιο από προηγούμενη σχέση ενώ ο Σαρκοζί τρία παιδιά από προηγούμενους γάμους.
Η περιοχή γύρω από το μαιευτήριο Μα Μιέτ παραμένει εδώ και μέρες αποκλεισμένη, σήμερα όμως διπλασιάστηκε η αστυνομική παρουσία.
Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν αρχίσει να εξοργίζονται από τη συνεχή παρουσία αστυνομίας και δημοσιογράφων, οι οποίοι εμποδίζουν την ελεύθερη μετακίνησή τους στη γειτονιά τους.
Είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας γίνεται πατέρας.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr