Tα "έφαγε" η δουλειά τα παιδιά
Πάει κι αυτό. Δημήτρης Ουγγαρέζος και Κρυσταλλία σημειώσατε τέλος! Μπορεί μέχρι πριν λίγο καιρό να δήλωναν φουλ ερωτευμένοι, όμως απ’ ότι φαίνεται ο έρωτας τους τέλειωσε νωρίς.
Μπορεί να έκαναν σχέδια για συγκατοίκηση, αλλά τελικά είναι και οι δύο πολύ busy και δεν έβρισκαν χρόνο ούτε κν για τη μετακόμιση.Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση για το χωρισμό πάρθηκε από κοινού, αφού στις αρχές του καλοκαιριού άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα συννεφάκια στη σχέση τους.
Βλέπετε τότε η Κρυσταλλία έπρεπε να φεύγει συχνά από την Αθήνα για συναυλίες με τους Otherview, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα οι δυο τους σχεδόν δεν βλεπόντουσαν.Και οι δύο αυτοί την περίοδο θέλουν να αφιερώσουν πολύ χρόνο στα επαγγελματικά τους και όπως καταλαβαίνετε οι έρωτες περνάνε σε δεύτερη μοίρα.
Πάντως τα παιδιά μπορεί να χώρισαν, αλλά διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και συνεχίζουν να μιλάνε ακόμα στο τηλέφωνο.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr