SPOTLIGHT

/

Άννα Πρέλεβιτς: «Τον Δημήτρη τον αγαπάει σαν γιο του»

Κοινοποίηση
Tweet

Διαβάστε τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της

Σε πρόσφατη συνέντευξή της που παραχώρησε στο περιοδικό «People», η Άννα Πρέλεβιτς, εστεμμένη Σταρ Ελλάς 2010, μίλησε για την σχέση της, το γάμο, καθώς και για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Το 21χρονο μοντέλο συγκατοικεί με το σύντροφο της Δημήτρη, με την σύμφωνη γνώμη του πατέρας αφού όπως εξομολογείται η ίδια «Χάρηκε! Ήξερε ότι είμαι σε πολύ καλά χέρια, άλλωστε τον συμπαθεί αφάνταστα τον Δημήτρη και ένιωθε ασφαλής. Ποτέ δεν ανησύχησε για κάτι. Τον Δημήτρη τον αγαπάει σαν γιο του».

Στην ιδέα μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης η Άννα Πρέλεβιτς ταράζεται γιατί δεν ξέρει αν θα ήταν σε θέσει την δεδομένη χρονική στιγμή να μεγαλώσει ένα μωρό και ειδικά για τους πρώτους μήνες της ζωής του. «Όσο και να ήθελα να το κρατήσω, πιστεύω πως θα ήταν πολύ άδικο για το μωρό. Δεν έχω ωριμάσει ακόμη ως άνθρωπος, δεν έχω φθάσει στην ηλικία που θα ήθελα για να γίνω μητέρα. Οπότε, δεν θα μπορούσα να του δώσω τη φροντίδα που θα έπρεπε. Η μάνα μου, ο πατέρας μου, αλλά και ο Δημήτρης, που είναι ώριμοι άνθρωποι, θα το αντιμετώπιζαν διαφορετικά, σε σχέση μ’ εμένα, που δεν θα έδειχνα τώρα την αφοσίωση που χρειάζεται ένα νεογέννητο».

Στην ερώτηση το αν θα την ωρίμαζε αυτό η ίδια λέει «Δεν ξέρω, δεν θα ήθελα να το ρισκάρω. Ακόμη δεν έχω ζήσει κάποια πράγματα που θα ήθελα -λόγω ηλικίας- και, όταν έρθει εκείνη η στιγμή, θέλω να το νιώσω απόλυτα, να είμαι 100% αφοσιωμένη. Οπότε, σήμερα, αν έμενα έγκυος, δεν νομίζω ότι θα το κρατούσα».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight