ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Υπέρ της ανάπτυξης του προαστιακού ο Δήμος

Κοινοποίηση
Tweet

Με αφορμή δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο (έντυπο και ηλεκτρονικό) για τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο, η βοηθός Δημάρχου σε θέματα εμπορίου και λαϊκών αγορών, και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣΝΑ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η λειτουργία του προαστιακού σιδηρόδρομου είναι  επ’ ωφελεία των καταναλωτών, των επαγγελματιών, κι όλων των πολιτών που απαρτίζουν την τοπική μας κοινωνία.

Τα στοιχεία και η εμπειρία από τη λειτουργία του προαστιακού δείχνουν καταφανέστατα  ότι αυτός έχει γίνει ευρέως αποδεκτός  ως μέσο μαζικής μεταφοράς στις περιοχές του διευρυμένου Δήμου Πατρέων  όπου υπάρχει το σιδηροδρομικό δίκτυο.

Ζητήματα, όπως αυτό του προαστιακού, που αφορούν  στο κυκλοφοριακό, σε λειτουργίες  της πόλης και της τοπικής  αγοράς, στην ποιότητα ζωής κλπ. είναι  άδικο να αντιμετωπίζονται με στενά  συντεχνιακή οπτική.

Προσωπικά ήμουν  και είμαι με την πλευρά των φορέων και των πολιτών που ζητούν την ανάπτυξη του προαστιακού σιδηρόδρομου και διεκδικώ μαζί τους την επέκτασή του με δρομολόγια και σε άλλες δημοτικές κοινότητες του Δήμου μας (π.χ. Βραχνέϊκα, Ψαθόπυργος) καθώς και σε δημοτικά διαμερίσματα και δημοτικές ενότητες των όμορων αυτού Δήμων».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις