ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Κόπα Άφρικα: Ο τερματοφύλακας της Ισημερινής Γουινέας κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Σουδάν

Κοινοποίηση
Tweet

Σοκαριστικό βίντεο

Στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης Ισημερινή Γουινέα - Σουδάν για το Κόπα Άφρικα, ο τερματοφύλακας της Γουινέας, Χεσούς Οβόνο, κατέρρευσε ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο.

Ευτυχώς, μετά την άμεση επέμβαση των ιατρικών επιτελείων των δύο ομάδων, ο γκολκίπερ της Ισημερινής Γουινέας συνήλθε και σηκώθηκε, χωρίς να υπάρχει ένδειξη για κάτι σοβαρό.

Θυμίζουμε ότι έχουν υπάρξει περιπτώσεις με ποδοσφαιριστές που κατέρρευσαν μόνη τους στο γήπεδο, η πιο χαρακτηριστική ήταν του Έρικσεν στο ματς της Δανίας με την Φινλανδία για το Euro 2020.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports