Οι συνθήκες κατάσβεσης είναι εξαιρετικά δυσμενείς
Σοβαρές καταγγελίες για έλλειψη πόσιμου νερού στους πυροσβέστες και σε όλους όσοι επιχειρούν στην κατάσβεση των μεγάλων πυρκαγιών στην Αχαΐα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Ο Χάρης Τσίτσικας, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και της ΕΑΥ Αχαΐας, απηύθυνε έκκληση προς σούπερ μάρκετ και εταιρείες να συνδράμουν άμεσα, υπογραμμίζοντας τη ζωτική σημασία της παροχής τροφίμων και νερού στους ανθρώπους που δίνουν υπεράνθρωπη μάχη με τις φλόγες.
«Πρέπει όλα τα σούπερ μάρκετ να βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον τόπο μας. Είναι ζωτικής σημασίας η προσφορά φαγητού και νερού σε ανθρώπους που τα έχουν δώσει όλα», τόνισε, επισημαίνοντας ότι η στήριξη πρέπει να είναι καθολική και άμεση.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πάτρα: Ανεξέλεγκτες οι φλόγες- Διώχνουν τον κόσμο από την Εγλυκάδα- Εκκενώνονται Καραμανδάνειο και Κωνσταντοπούλειο- Μεταφέρονται με λεωφορεία άτομα στο ΚΕΤΧ- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr