Τίθεται ζήτημα αισθητικής και λειτουργικότητας πλησίον της εισόδου
Αντιμέτωπος με μια έξωση λόγω αισθητικής βρίσκεται περιπτερούχος της οδού Γερμανού, μπροστά από το Ρωμαϊκό Ωδείο στην οδό Γερμανού.
Επί σειρά πολλών ετών, ο κ. Βασίλης Ζέρβας εργάζεται εκεί και ποτέ δεν είχε τεθεί θέμα. Με συνοπτικές διαδικασίες τον ενημέρωσαν πως θα πρέπει κυριολεκτικά να τα μαζέψει και να φύγει, εν όψει των εγκαινίων του ανακαινισμένου μνημείου παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη.
Η απόφαση έχει ήδη παρθεί, σε επίπεδο Αρχαιολογικής Υπηρεσίας και δεν αναιρείται. Θέλει δε θέλει, μπορεί δε μπορεί, ο περιπτεράς θα πρέπει να φύγει και να πάει αλλού, σε κάποια άλλη γειτονιά… που ευτυχώς για τον ίδιο, μέσω του δήμου έχει βρεθεί.
Το μόνο θετικό εκ της εξέλιξης έξωσης του περιπτερά από το σημείο είναι πως το διόλου ευκαταφρόνητο οικονομικό κόστος της αναγκαστικής μετακόμισης δεν θα βαρύνει τον επαγγελματία που σπουδάζει δύο παιδιά και βγάζει το μεροκάματο με αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό, χρόνια τώρα στο ίδιο σημείο.
Αξίζει να αναφέρουμε πως μεταξύ άλλων, ο κ. Βασίλης έχει άτυπα εκτελέσει χρέη ενημερωτικού περιπτέρου του Ρωμαϊκού Ωδείου, δίνοντας μέχρι κατευθύνσεις και οδηγίες σε τουρίστες όταν αρκετές φορές στο παρελθόν έψαχναν να βρουν κάποιον να τους ανοίξει ώστε να επισκεφθούν τον χώρο
Τι λέει ο περιπτερούχος στο thebest
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr