ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε αναστολή όλη η ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών! Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Κοινοποίηση
Tweet

Για όσα περιστατικά προκύψουν μέχρι να στελεχωθεί εκ νέου η ιατροδικαστική Πατρών, θα επιλαμβάνεται η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κορίνθου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τη σύλληψη της Ειρήνης Μουρτζούκου. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι τίθεται σε  αναστολή από την Πέμπτη όλη η ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη.

Στην συγκεκριμένη υπηρεσία ένας ιατροδικαστής έχει πεθάνει, η μέχρι πρότινος επικεφαλής έχει τεθεί σε αργία, ένας έχει παραιτηθεί και ο τέταρτος ιατροδικαστής έχει εμπλακεί στην υπόθεση Μουρτζούκου.
Ωστόσο αυτό που φαίνεται να βάρυνε στην απόφαση αναστολής είναι ότι από την συγκεκριμένη υπηρεσία είχαν εκδοθεί ιατροδικαστικές εκθέσεις τόσο για το θάνατο του ενός παιδιού της Ρούλας Πισπιρίγκου όσο και για τα δύο από τα βρέφη που ομολόγησε η Ειρήνη Μουρτζούκου ότι δολοφόνησε. 

Για όσα περιστατικά προκύψουν μέχρι να στελεχωθεί εκ νέου η ιατροδικαστική Πατρών, θα επιλαμβάνεται η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κορίνθου. 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις