Ρίγες με αστραφτερά κρύσταλλα και looks κρεβατοκάμαρας αναστάτωσαν την εβδομάδα ανδρικής μόδας
Ξεκίνησε η Εβδομάδα Ανδρικής Μόδας στο Μιλάνο και οι Dolce e Gabbana κέρδισαν μεμιάς τις εντυπώσεις.
Πρότειναν pyjama looks για τους κυρίους για κάθε ώρα της ημέρας. Τα ρευστά παντελόνια με ρίγες συνδυάστηκαν με χαλαρά πουλόβερ, σακάκια, πανοφόρια, ενώ για το βράδυ έγιναν σετ και στολίστηκαν με λαμπερά κεντήματα και θεαματικά κρύσταλλα. Σχηματίζοντας ανθάκια πάνω στις γραμμώσεις ενθουσίασαν το κοινό και ταχύτατα ταξίδεψαν στο διαδίκτυο. Στην πρώτη σειρά κάθονταν οι γοητευτικοί stars και πρεσβευτές του οίκου, Τέο Τζέιμς, Μικέλε Μορόνε, Λουσιέν Λάβισκοντ.
Τα λεγόμενα «Pyjamas Boys» δεν περπάτησαν μόνο εσωτερικά στο παλιό σινεμά Metropolitan αλλά βγήκαν και έξω στο δρόμο της περιοχής Viale Piave για ένα φινάλε με υπαίθρια πασαρέλα. Το αναπάντεχο show εν υπαίθρω προκάλεσε θερμό χειροκρότημα καθώς απλοί περαστικοί απόλαυσαν τις δημιουργίες του διάσημου ιταλικού διδύμου από κοντά.
«Οι πυτζάμες βγήκαν από το κρεβάτι» σχολίασαν τα περιοδικά καθώς κυκλοφόρησαν διάφορα βιντεάκια. Η όλη ιδέα βασίστηκε σε παλιότερες συλλογές των nineties αλλά και στα ριγέ που άκμασαν στα eighties. Tα outfits είχαν υπόκρουση κλασικό πεντάγραμμο και κυρίως την πασίγνωστη συμφωνία 5 του Μπετόβεν. Βασικά αξεσουάρ οι χιαστές παντόφλες από γούνα σε συνδυασμό με κάλτσα καθώς και κολιέ με πολύχρωμα πετράδια. Ρίξτε μια ματιά.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr