ΣΙΝΕΜΑ

/

«Left Seat»: Ένα νέο θρίλερ επιβίωσης με πρωταγωνιστές τον Ρίτσαρντ Γκιρ και τη Μισέλ Ροντρίγκεζ

Κοινοποίηση
Tweet

Υποδύονται δύο ήρωες που είναι αντιμέτωποι με μία αεροπορική δοκιμασία

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ Ρίτσαρντ Γκιρ (Richard Gere) και η Μισέλ Ροντρίγκεζ (Michelle Rodriguez) πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στο θρίλερ επιβίωσης «Left Seat», σε σκηνοθεσία Μπεν Γιάνγκερ (Ben Younger).

Σύμφωνα με το Deadline το σενάριο υπογράφει ο Ντέιβιντ Μ. Κράμπτρι (David M. Crabtree) με πρόσφατες τροποποιήσεις από τον σκηνοθέτη.

Η ταινία ακολουθεί «μία αντιπρόσωπο φαρμακευτικής εταιρείας (την υποδύεται η 46χρονη Μισέλ Ροντρίγκεζ που έχει παίξει σε ταινίες του franchise Οι Μαχητές των Δρόμων) να βρίσκεται σε μια εφιαλτική κατάσταση όταν ο πιλότος του μικρού ναυλωμένου αεροπλάνου στο οποίο επιβαίνει χάνει ξαφνικά τις αισθήσεις του εν ώρα πτήσης. Αναγκασμένη να πάρει τον έλεγχο του αεροσκάφους, η πρωταγωνίστρια θα πρέπει να βασιστεί στην απρόσμενη βοήθεια ενός ξένου (Ρίτσαρντ Γκιρ) μέσω ασυρμάτου. Η μάχη για την επιβίωση κορυφώνεται, καθώς καλούνται να πλοηγηθούν μέσα από φονικές καταιγίδες και να προσγειώσουν το αεροπλάνο πριν τα καύσιμα εξαντληθούν».

Την παραγωγή της ταινίας αναλαμβάνει ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Mandalay Pictures, Τζέισον Μάικλ Μπέρμαν (Jason Michael Berman), μέσω της νέας του εταιρείας A/Vantage Pictures. Επίσης συμμετέχουν ο σκηνοθέτης και ο Ντέιβιντ Μ. Κράμπτρι (David M. Crabtree).

Η Anton θα χειριστεί τις διεθνείς πωλήσεις της ταινίας, ενώ η WME Independent θα αναλάβει τις πωλήσεις για τη Βόρεια Αμερική.

Το «Left Seat» αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρότζεκτ που θα παρουσιαστούν στο επερχόμενο Marche du Film (κινηματογραφική αγορά) στις Κάννες, προσελκύοντας το ενδιαφέρον διανομέων και επενδυτών από όλο τον κόσμο.

*Στο μεταξύ σύντομα αναμένεται να βγει στις Ελληνικές αίθουσες το περσινό φιλμ όπου πρωταγωνίστησε ο 75χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ, το "Oh, Canada" σε σενάριο και σκηνοθεσία του Paul Schrader-Πολ Σρέιντερ, που έχει βασιστεί στο μυθιστόρημα του 2021 "Foregone" του Russell Banks. Πλάι στον Γκιρ που είχε εντυπωσιάσει πέρυσι με την ερμηνεία του στο Φεστιβάλ Καννών όπου είχε παιχθεί το "Oh, Canada" συμπρωταγωνιστούν ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Ούμα Θέρμαν. Την ταινία την αναμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

*Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Η Μισέλ Ροντρίγκεζ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture