SPOTLIGHT

/

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Ήταν κάτι παροδικό, έμεινε προληπτικά στο νοσοκομείο»

Κοινοποίηση
Tweet

Τα νεότερα για την υγεία του – Τι ανέφερε η Ματίνα Παγώνη

Στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους πέρασε το βράδυ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο γνωστός δικηγόρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μιλώντας στον ALPHA και την εκπομπή «Happy Day» είπε τα εξής για την πορεία της υγείας του Αλέξανδρου Λυκουρέζου:

«Από ότι φαίνεται ήταν κάτι παροδικό και είναι σε καλή κατάσταση. Από τις πληροφορίες που έχουμε από τους συναδέλφους πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Όμως λόγω και της ηλικίας, χρειάζεται για τα περιστατικά αυτά να περάσουν ένα- δύο 24ωρα για να μπορέσουν οι γιατροί να δώσουν σαφείς πληροφορίες. Να ευχηθούμε περαστικά και να πούμε να πάνε όλα καλά».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε ότι είχε επικοινωνία με την κόρη του Αίθρα Λυκουρέζου η οποία ήταν ιδιαίτερα καθησυχαστική. Η Αίθρα είπε ότι τρόμαξαν καθώς είχε κάποια έντονα συμπτώματα και τόνισε ότι αυτό που την ανησυχεί είναι η ηλικία του.

Σημειώνεται ότι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος υποβλήθηκε από χθες σε αξονική τομογραφία και αιματολογικές εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight