SPOTLIGHT

/

Η Beyoncé σε prive party στην Μεγάλη Βρετανία‏

Κοινοποίηση
Tweet

Στο Sheperds Bush Empire

Η Beyoncé εμφανίστηκε μπροστά σε 2.000 fans και φίλους σε ένα prive party προχθές το βράδυ στην Αγγλία στο Sheperds Bush Empire για να γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου της album 4. Η Beyoncé τραγούδησε για παραπάνω από μια ώρα και μάλιστα είπε και επιλογές από το ακροατήριο.

Πριν ανέβει στην σκηνή είχε βάλει το νέο της album να παίζει και αποκάλυπτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που συνοδεύουν το κάθε τραγούδι του album, τις οποίες οι fans της τις έχουν ήδη δεί μέσω του BeyonceOnline.com στο διάστημα των τελευταίων 12 ημερών.

Το προ-χθεσινο βραδυνό κοινό ήταν νικητές διαγωνισμών και φίλοι ανάμεσά τους η Adele, ο Tom Ford, η Stella McCartney και η Gwyneth Paltrow.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight