CULTURE

/

Στη Σαντορίνη ο Χορευτικός Όμιλος Καμαρών

Κοινοποίηση
Tweet

Συμμετέχει σε φεστιβάλ παραδοσιακού χορού

Στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί της Σαντορίνης θα βρεθεί 25-28 Ιουνίου, ο Χορευτικός Όμιλος Καμαρών, προκειμένου να συμμετάσχει σε φεστιβάλ παραδοσιακού χορού στην Περίσσα, όπως αναφέρει το www.aigialeianews.gr. Στο φεστιβάλ που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Σαντορίνης, των τοπικών πολιτιστικών φορέων και των καταστηματαρχών θα συμμετάσχουν χορευτικά συγκροτήματα από τις Σέρρες, την Κατερίνη και την Καλαμάτα.

Η αποστολή που αποτελείται από χορευτές και μέλη του Ομίλου, θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί σε όλο το νησί, να απολαύσει τις παραλίες του και να γευτεί ντόπια εδέσματα.Πιο συγκεκριμένα, θα επισκεφθεί τα Φηρά, το Φηροστεφάνι, το Ημεροβίγλι, την Οία και το φημισμένο ηφαίστειο.

Επιπλέον, θα μεταβεί στο νότιο τμήμα του νησιού προκειμένου να επισκεφθεί την Παναγία της Επισκοπής-το σημαντικότερο διατηρητέο βυζαντινό μνημείο της Σαντορίνης.

Εφόσον θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος στο πρόγραμμα, θα ξεναγηθούν σε γνωστό οινοποιείο της περιοχής, ενώ προγραμματίζεται βόλτα με ιστιοπλοϊκό και γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα. Παράλληλα με τις προετοιμασίες για το ταξίδι, οργανώνεται και η γιορτή για τη λήξη της φετινής χορευτικής χρονιάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί αρχές Ιουλίου με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων του Ομίλου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture