ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μενίδι: Απολογείται σήμερα ο δολοφόνος της 40χρονης

Κοινοποίηση
Tweet

Το βίντεο με την ενέδρα θανάτου που έστησε

Ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την δολοφονία της 40χρονης πρώην συζύγου του στο Μενίδι θα οδηγηθεί σήμερα ο 50χρονος άνδρας που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 50χρονος άνδρας που συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στη Φυλή ομολόγησε με κυνισμό το έγκλημά του περιγράφοντας ότι «ξύπνησα το πρωί και πήγα στο συγκεκριμένο σημείο γιατί ήξερα ότι περνάει από εκεί στις 5.30 το πρωί. Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω. Στη συνέχεια έφυγα με τα πόδια και πήγα σε ένα ξενοδοχείο. Έκατσα λίγο εκεί και μετά έφυγα».

Στην ερώτηση των αστυνομικών γιατί προέβη στο ειδεχθές έγκλημα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να απάντησε πως «δεν άντεχα να βλέπω τον γκόμενο της να οδηγά το αμάξι μου. Εγώ δούλευα και εκείνη μου έτρωγε τα λεφτά. Χθες το πήρα απόφαση να σκοτώσω την γυναίκα μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει; Ήξερα την ώρα που θα φύγει από το σπίτι. Της έστησα καρτέρι και την μαχαίρωσα. Μετά πήγα σε ένα ξενοδοχείο όπου έμεινα περίπου δύο ώρες. Στη συνέχεια βγήκα. Ήπια μερικές μπύρες μέχρι που με εντόπισαν οι αστυνομικοί στην οικοδομή». Αξίζει να σημειωθεί ότι σε καμία στιγμή ο 50χρονος δεν «έσπασε» και δεν ζήτησε συγγνώμη.

Το βίντεο της ενέδρας

Σε βίντεο φαίνεται ότι ο 50χρονος είχε στήσει ενέδρα θανάτου τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, σε κεντρικό δρόμο στο Μενίδι, κάτω από το σπίτι της.

Ο 50χρονος, ο οποίος, όπως παραδέχθηκε στην αστυνομία, γνώριζε το δρομολόγιο της γυναίκας. Φρόντισε να φτάσει κάτω από το σπίτι της πριν περάσει. Το βίντεο τον δείχνει να περνάει με κατεύθυνση από αριστερά προς δεξιά. Στη συνέχεια επιστρέφει. Η άτυχη γυναίκα, που φορά λευκό ρούχο από πάνω, φαίνεται στη δεξιά πλευρά να περπατά. Όταν τον βλέπει, σταματά.

Λίγο αργότερα, είναι νεκρή. Ο δράστης την πλησίασε και άρχισε να τη μαχαιρώνει επανειλημμένα καταφέρνοντας της περισσότερα από 10 χτυπήματα. Στο τέλος άφησε το μαχαίρι καρφωμένο στο άψυχο σώμα της, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Πετάει τις μπύρες στον κάδο

Λίγο νωρίτερα, όπως δείχνει νέο βίντεο  ο 50χρονος κρατά μια σακούλα με μπύρες, την οποία πετά σε κάδο ανακύκλωσης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις