MORE SPORTS

/

Με επιτυχία έγινε η 12η ποδηλατική βόλτα Πανεπιστήμιο - πλ. Γεωργίου στην Πάτρα- ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Η ευεργεσία της ποδηλασίας στον σύγχρονο τρόπο ζωής είναι γνωστή!

Για 12η χρονιά το Πανεπιστήμιο Πατρών University of Patras η Επιτροπή Αθλητισμού και το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο κοντά στον μαζικό αθλητισμό, κοντά στη μετακίνηση με ποδήλατο, κοντά στους φοιτητές, τις φοιτήτριες και στην Πάτρα διοργάνωσαν την ποδηλατική βόλτα με μεγάλη συμμετοχή!

Η ευεργεσία της ποδηλασίας στον σύγχρονο τρόπο ζωής είναι γνωστή!

Το ποδήλατο στη σύγχρονη εποχή κατέχει έναν ιδανικό τριπλό ρόλο. Αποτελεί άριστο μέσο μεταφοράς, ψυχαγωγίας και άθλησης. Ως μέσο μεταφοράς είναι οικονομικό, καθαρό, υγιεινό αποτελώντας μία γρήγορη και οικονομική λύση. Ως μέσο ψυχαγωγίας βοηθά στη βελτίωση της διάθεσης και στην καταπολέμηση του άγχους αλλά και πολλών ψυχολογικών παρενεργειών του σύγχρονου τρόπου ζωής προσφέροντας ψυχική υγεία. Τέλος, ως μέσο άθλησης γυμνάζει άριστα τον οργανισμό προσφέροντας σωματική υγεία.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσες και όσους βοήθησαν και υποστήριξαν την 12η Ποδηλατική Βόλτα του Πανεπιστημίου Πατρών, την επιτροπή αθλητισμού Konstantinos Fousekis , και τον Υπεύθηνο του Γυμναστηρίου Αρη Αγγελόπουλο καθώς και τους Γυμναστές για την άριστη διοργάνωση, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον φίλο και Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Τάκης Αντωνόπουλος, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο και τους Εθελοντές Ερυθρού Σταυρού που είναι πάντα δίπλα μας, το Ζαχαροπλαστείο Εντελβάις για τα παγωτά που μοίρασε και δρόσισε τους ποδηλάτες!!

ΠΑΡΩΝ Ο ΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, Τάκης Πετρόπουλος, εκπροσώπησε την Δημοτική Αρχή στην 12η ετήσια Ποδηλατική Βόλτα του Γυμναστηρίου του Πανεπιστημίου Πατρών «Πάμε με ποδήλατο».

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος αφού μετέφερε και τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, συνεχάρη το Πανεπιστήμιο Πατρών και τους συναδέλφους του, του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου και δήλωσε:

«Στις σημερινές συνθήκες της κλιματικής αλλαγής, το ποδήλατο υπερβαίνει το ρόλο του ως ιδανικό μέσο άθλησης και αναψυχής και καλείται, ως μέσο μετακίνησης, να συμβάλλει στην μείωση των εκπομπών ρύπων και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Δήμος Πατρέων έχει κατασκευάσει ήδη τον μεγάλο παραλιακό ποδηλατόδρομο και στο πλαίσιο της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου θα αναπτυχθεί ένα δίκτυο ποδηλατοδρόμων εντός του αστικού ιστού και σχεδιάζει τη σύνδεση του παραλιακού ποδηλατοδρόμου με τα δύο Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πόλης». 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports