ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Conference League: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλεσε τον μικρό Γιάννη Παπαστεφανάκη στο Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Κοινοποίηση
Tweet

Συγκλονιστικό βίντεο με τον μικρό ΠΑΟΚτζή

Ο μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων.

Ανάμεσά τους και ο Βαγγέλης Μαρινάκης Μαρινάκης, ο οποίος επέλεξε να τον καλέσει στον τελικό του Europa Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα.

Ο Ολυμπιακός  έχει μπροστά του… ραντεβού με την ιστορία, αντιμετωπίζοντας την Φιορεντίνα στην OPAP Arena, στον τελικό του Conference League (29.05.2024 / 22:00). Μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί τόσο από την Cosmote TV, όσο και από το MEGA, μετά από απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, όμως προχώρησε σε μια ακόμα κίνηση, ίσως το ίδιο σημαντική! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέλεξε να καλέσει στον τελικό του Conference League τον μικρό φίλο του ΠΑΟΚ, Γιάννη Παπαστεφανάκη, ο οποίος έχει συγκινήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο με τον τρόπο που βλέπει, αντιλαμβάνεται και αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο.

Θυμίζουμε ότι ο μικρός Γιαννάκης συγκίνησε τον κόσμο με τα λόγια που είπε προς τον Κωνσταντή Τζολάκη -μετά το τέλος του πρόσφατου αγώνα των “ερυθρόλευκων” στην έδρα του ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Super League– όπου ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό για τον τελικό με τη Φιορεντίνα.

Ο μικρός Γιαννάκης στέλνει το πιο όμορφο και υγιές μήνυμα για το ποδόσφαιρο κατάφερε με αυτό τον τρόπο να κερδίσει μια θέση στον τελικό του Conference League, μέσω του Βαγγέλη Μαρινάκη.
 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports