ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίσκεψη του Υποψηφίου Ευρωβουλευτή Πύρρου Δήμα, στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Κοινοποίηση
Tweet

Στις 9 Μαΐου

Στις 9 Μαΐου 2024, ο διακεκριμένος Έλληνας πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία Πύρρος Δήμας, επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Αχαΐας, συνοδευόμενος από συνεργάτες του στην περιοχή μας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Αχαίας, "ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας και ο Διαχειριστής της ΑΧΕΠΑΝ και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ανδρέας Ντακόλιας, υποδέχτηκαν τον κ. Δήμα και αναφέρθηκαν στην καλή και διαρκή συνεργασία που πρέπει να έχει το Επιμελητήριο Αχαΐας με τους Έλληνες Ευρωβουλευτές, ώστε να υπάρχει άμεση πληροφόρηση και αξιοποίηση των αποφάσεων του Ευρωκοινοβουλίου. Επίσης τον ενημέρωσαν για τις δράσεις του Επιμελητηρίου σε σχέση με τις πρωτοβουλίες για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα που υλοποιεί, όπως και για τα προγράμματα ΕΣΠΑ που διαχειρίζεται η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ο ΕΦΕΠΑΕ.

Ο κ. Δήμας έδειξε σημαντικό ενδιαφέρον και δεσμεύτηκε για διαρκή και άμεση επικοινωνία με το Επιμελητήριο μέσα από την συμμετοχή του στο Ευρωκοινοβούλιο".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις