ΣΤΙΒΟΣ

/

«Τρέξε– Περπάτησε– Κάνε ποδήλατο» για καλό σκοπό

Κοινοποίηση
Tweet

Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου

Με το κεντρικό μήνυμα «Τρέξε – Περπάτησε –Κάνε Ποδήλατο», εκατοντάδες ποδηλάτες και δρομείς δηλώνουν έτοιμοι για 4η χρονιά να πραγματοποιήσουν μια ευχάριστη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο αγώνας έχει ως στόχο την αφύπνιση και ευαισθητοποίηση, ενώνοντας τις φωνές όλων των ανθρώπων που έχουν ζήσει μια εμπειρία καρκίνου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων – Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, διοργανώνει και φέτος για 4η συνεχή χρονιά τη δράση "RUN - BIKE - CARE 2024" την Κυριακή 2 Ιουνίου και ώρα 09:00π.μ.

Με σύνθημα "RUN - BIKE - CARE" επιθυμούμε κάθε χρόνο να γίνεται ένας ολοένα και πιο δυνατός θεσμός και να αποτελεί ένα ακόμα εφαλτήριο στη μάχη κατά του καρκίνου.

Η αφετηρία και ο τερματισμός μας και φέτος, θα είναι η Αίγλη Ζαππείου για όσους θέλουν να μας γνωρίσουν και να κάνουμε μαζί τη διαδρομή των 10km με το ποδήλατο ή 5km τρέχοντας ή 2km περπατώντας.

Μπορεί να συμμετάσχει κάθε άτομο ή ομάδα, κυριολεκτικά από όπου δύναται και θέλει. Απαραίτητες προϋποθέσεις: το κέφι και η θέληση για προσφορά στον άνθρωπο που νοσεί, στο περιβάλλον του και στο σύνολο της κοινωνίας.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»
Η φετινή δράση του Run – Bike - Care θα στηρίξει το πρόγραμμα «Μαζί και στο Σπίτι», που αποτελεί την υλοποίηση του οράματος του Κ.Ε.Φ.Ι. για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ογκολογικών ασθενών και των οικογενειών τους που δεν είναι σε θέση να μετακινηθούν από το σπίτι τους.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2018 και από τότε δεν έχει πάψει να υποστηρίζει τους ανθρώπους στον οικείο χώρο τους με το να παρέχει ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη.

Οι υπηρεσίες παρέχονται άνευ οικονομικού αντιτίμου σε ογκολογικούς ασθενείς που πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις: α) βαρύτητα κατάστασης υγείας, β) αδυναμία μετακίνησης, γ) οικονομική & οικογενειακή κατάσταση


ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ
Πάρε μέρος στον αγώνα μόνος σου ή με την ομάδα σου, βοήθησε μας ως εθελοντής, κάνε την δωρεά σου!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΙ
Ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι ιδρύθηκε την άνοιξη του 2004 στην Αθήνα, με στόχο να προσφέρει ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη στους ογκολογικούς ασθενείς και τα μέλη των οικογενειών τους, καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τον καρκίνο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports