ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλβανία: Παραιτήθηκε ο Διευθυντής του Θεάτρου Φίερι μετά το viral βίντεο από την ομιλία του Έντι Ράμα

Κοινοποίηση
Tweet

Τι δηλώνει ο ίδιος

Ο Klajdi Marku Διευθυντής του Θεάτρου Φίερι στην Αλβανία, υπέβαλλε την παραιτησή του μετά και το viral βίντεο με τη συμμετοχή του στην ομιλία του Έντι Ράμα στην Αθήνα.

Ο Klajdi Mark με δήλωσή του στα Αλβανικά ΜΜΕ, είπε ότι η συμμετοχή του στη συνάντηση του Έντι Ράμα στην Αθήνα στις 12 Μαΐου ήταν σύμπτωση αφού ο θίασος βρισκόταν στην Κόρινθο όπου συμμετείχε στο διεθνές φεστιβάλ αρχαίων θεάτρων για νέους.

 Ο ίδιος, σύμφωνα με το himara.gr, δήλωσε ότι το σχόλιό του ήταν ένα αστείο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για κακόβουλους σκοπούς από το άτομο που κατέγραψε το βίντεο.

«Υποκινούμενος από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα, νιώθω την ηθική υποχρέωση να κάνω μια διευκρίνιση για όλα τα ΜΜΕ. Είναι αλήθεια ότι ήμουν παρών στη συνάντηση του πρωθυπουργού της χώρας στην Αθήνα στις 12 Μαΐου και δεν κρύβω την περηφάνια μου που ήμουν μέρος αυτής της ιστορικής συνάντησης, έστω και κατά τύχη. Ναι, συμμετείχα στη δραστηριότητα, αλλά ήμουν με τον θίασο που συμμετείχε στη δραστηριότητα στην Κόρινθο, δώσαμε παράσταση στις 11 Μαΐου. Στις 12, η ομάδα ήθελε να δει τη δραστηριότητα, οπότε πήγαμε.

 Διευκρινίζω σήμερα για όλα τα ΜΜΕ και την κοινή γνώμη, για όλους όσους με γνωρίζουν και για όλους όσους προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν πολιτικά. Επρόκειτο για συνομιλία σε μορφή αστείου με τον άγνωστο που έκανε την θρασύτατη ηχογράφηση και ο οποίος είχε κακόβουλες προθέσεις.

Είμαι ηθοποιός και σκηνοθέτης εδώ και πολλά χρόνια στο θέατρο Bylis και με αυτή τη θέση και με αυτήν την υποχρέωση δεν δεσμεύομαι από καμία κομματική υποχρέωση και υπό αυτές τις προϋποθέσεις αφαιρούμαι διοικητικά και νομικά από τη θέση του σκηνοθέτη, παραιτούμαι για να διατηρήσω την προσωπική μου εικόνα και του καλλιτέχνη», είπε ο Marku.
 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις