ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σταματούν τα δρομολόγια του Προαστιακού προς Κάτω Αχαΐα- Ξήλωμα της γραμμής από την Αγ. Νικολάου μέχρι την Γούναρη

Τσίχλα Κωνσταντίνα
konstantinatsi@hotmail.com , Facebook Page
Κοινοποίηση
Tweet

Οι εργασίες θα γίνουν για λίγα μόνο μέτρα

Σταματούν τις επόμενες μέρες και μέχρι τις 2 Ιουνίου τα δρομολόγια του Προαστιακού προς Κάτω Αχαΐα  λόγω εργασιών.

Οι εργασίες θα γίνουν για λίγα μόνο μέτρα, στο κέντρο της Πάτρας, ενώ η γραμμή θα ξηλωθεί. Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ τονίζουν ότι θα πρέπει να υπάρξει επέκταση της εργολαβίας και να γίνουν εργασίες και σε άλλα σημεία.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr, ο αναπληρωτής γραμματέας του Σωματείου εργαζομένων του ΟΣΕ,  Σταύρος Πήλιος,«οι εργασίες αφορούν το κομμάτι από την Αγίου Νικολάου μέχρι την Γούναρη. Πρόκειται για μία εργολαβία σε 416 μέτρα ενώ θα γίνει ξήλωμα όλης της γραμμής. Έχει γίνει η προεργασία, έχουν έρθει τα υλικά και γνωρίζουμε ότι από τις 13 Μαΐου θα διακοπούν τα δρομολόγια προς την Κάτω Αχαΐα, θα συνεχίσουν αυτά από το Ρίο μέχρι την Πάτρα, δεν θα φτάνει ο Προαστιακός  στο Άγιο Ανδρέα».

Όπως επισημαίνει ο κ. Πήλιος, «είναι σίγουρα κάτι θετικό όμως είναι σημαντικό να επεκταθεί η εργολαβία. Δεν μπορεί αυτό το κομμάτι που θα φτιάχνει τώρα να είναι καινούργιο και το υπόλοιπο παλιό, με όλα τα προβλήματα που ξέρουμε ότι υπάρχουν. Χρειάζεται και επέκταση της εργολαβίας και προσωπικό. Έχουμε πάρει σχετικές υποσχέσεις, προς το παρόν είναι μόνο λόγια».

Να σημειώσουμε ότι πλέον έχει φτιαχτεί και το φυλάκιο που βρίσκεται στο ύψος του νέου υπεραστικού ΚΤΕΛ ενώ με την έναρξη της λειτουργίας του θα υπάρχει φύλακας που θα συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του σημείου όπου ήδη συχνά σημειώνεται κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις