EVENTS

/

Met Gala: «Φουντώνει το κουτσομπολιό για comeback Galliano με τις ευλογίες της Γουίντουρ

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Μετά τις 6 «ενορχηστρωμένες» εμφανίσεις δια χειρός του μέχρι τώρα αποκλεισμένου σχεδιαστή στο event, αναμένεται να επανακάμψει γενικότερα

Δεν χωράει αντίρρηση πως ο βρετανός designer John Galliano θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα ever στον κόσμο της μόδας.

Στον απόηχο του  Met Gala του 2024  συζητιέται πως μεθοδεύεται η αναγέννησή του με την παρέμβαση της ισχυρής  Αννα Γουίντουρ, που θαύμαζε ανέκαθεν τη δουλειά του παρά τα παραστρατήματά του.

 Αν προσέξατε, η οικοδέσποινα του φετινού Met Gala, Ζεντάγια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με δυο vintage δημιουργίες του σχεδιαστή και ένα λευκό φόρεμά του στο δείπνο. Επίσης ντύθηκαν με Galliano Κιμ Καρντάσιαν, Γκουέντολιν Κρίστι και Αριάνα Γκράντε. Μιλάμε για 6 χαρακτηριστικά outfits που τον πρόβαλαν ταυτόχρονα. Όπως γράφεται μάλιστα, το dress code της βραδιάς, έμοιαζε να έχει επιλεγεί «στα μέτρα του». Κυκλοφόρησε επίσης υποστηρικτικά, μια φωτογραφία από τα παρασκήνια με την απίστευτα επιδραστική Κιμ...

Αν και αριθμητικά τη συγκεκριμένη βραδιά υπερτερούσαν τα looks των διασημοτήτων με τη σφραγίδα του Jonathan Anderson και του οίκου Loewe, επισημαίνεται πως ήταν λογικό, καθώς η ισπανική εταιρία ήταν μέγας χορηγός.

Οπως διαβάσαμε στο The Cut, σχεδιαζόταν αφιέρωμα στο ζωντανό θρύλο Galliano στη Νέα Υόρκη, που τελικά ναυάγησε.

 Πολύ πρόσφατα κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ «High & Low: John Galliano» κόντρα στο πασίγνωστο επεισόδιο με το αντισημιτικό δημόσιο ξέσπασμά του το 2011, που τον εξοστράκισε από τον Dior.

 Mεταγενέστερα ανέλαβε διευθυντής του Maison Margielaν και σιγά σιγά προσπαθεί να ανακάμψει. Δεν τον έχουμε δει καθόλου σε επίσημες εκδηλώσεις, ούτε καν στα show του. Τώρα τα fashion media σχολιάζουν πως μεθοδεύεται η μεγάλη επιστροφή του ειδικά μετά από το προχθεσινό Met Gala.  

Η φιλία της Γουίντουρ με τον John Galliano που τον στήριξε ακόμα και μετά την «καταδίκη» του στην αφάνεια, δεν έχει κλονιστεί. Αλλωστε, για εκείνη το σημαντικότερο παραμένει η δημιουργία υψηλής μόδας… «John Galliano Was the Star of the Met Gala After All» σημειώνει το The Cut και εννοείται πως συμφωνούμε. «Is 2024 The Year Of John Galliano?» αναρρωτιέτει το Elle. Kαι όλα δείχνουν πως έτσι είναι.

Ειδήσεις Τώρα

Eurovision 2024: Αυτές είναι οι 10 χώρες που προκρίθηκαν από τον πρώτο ημιτελικό

Καιρός: Σκόνη, βροχές και καταιγίδες- Πέφτει ως και 9 βαθμούς η θερμοκρασία

Πάτρα: Θα πλημμυρίσει… λουλούδια σήμερα η πλατεία Υψηλών Αλωνίων- Πόσα ανθοπωλεία συμμετέχουν- Η διαφορά στις τιμές

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View