BEAUTY

/

Met Gala, ομορφιά: Διακριτικό μακιγιάζ και ακαταμάχητα κοσμήματα, τα σμαράγδια σε πρώτο πλάνο

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Δεν ήταν μόνο το ντύσιμο που μαγνήτισε τα βλέμματα στο εκτυφλωτικό fashion event στη Νέα Υόρκη

 Το βεστιάριο δεν απογείωσε μόνο του τα looks των stars στο Met Gala 2024. Eννοείται πως οι στυλίστες μόχθησαν για να φανούν οι διασημότητες ωραιότερες από ποτέ με την τέχνη του μακιγιάζ και τη λάμψη των κοσμημάτων να συντελούν στο μέγιστο!

Όπως θα παρατηρήσετε αποφεύχθηκαν οι υπερβολές στο make up ενώ σμαράγδια και μπριγιάν σε λευκόχρυσο είχαν την τιμητική τους.  

ΝΤΕΜΙ ΜΟΥΡ

«Εβγαλε μάτι» το περιδέραιο της αγέραστης ντίβας Ντέμι Μουρ. Χάρη σε αυτό άλλωστε δημιουργήθηκε το ιδιόμορφα καμπυλωτό φόρεμα – άνθος με τα βέλη και ετικέτα Harris Reed. Μιλάμε για ένα παραμυθένιο, «βαρύ» κολιέ σε κλασικό κόψιμο με ασορτί σκουλαρίκια του οίκου Cartier. Γεμάτο από διαμάντια και σμαράγδια αποτελεί δημιουργία με μουσειακή διάσταση. Σε αυτό βασίστηκε και το ρούχο από vintage, συλλεκτική ταπετσαρία. Το ίδιο το κόσμημα ονομάζεται «Χλωρίς» δηλαδή ελληνική λέξη για τα φυτά ενώ και το φόρεμα είναι εμπνευσμένο τη νύμφη των φυτών και των λουλουδιών στην ελληνική μυθολογία. Ωστόσο το make up ήταν πολύ διακριτικό σε ροζέ τόνους.

 

Cardi B

Η Cardi B έκλεψε την παράσταση χάρη στο εκτόπισμα της τουαλέτας της, που θεωρείται η μεγαλύτερη που έχει φορεθεί ποτέ στο Met. Το beauty look της είχε εξωτικά χαρακτηριστικά, σε style αραβικού κόσμου και μαχαραγιά. Τα κοσμήματά της ήταν πολύ ογκώδη, λες και βγήκαν από σεντούκι παραμυθιού. Τεράστια κρεμαστά σκουλαρίκια, μενταγιόν (με κοτρόνα), βραχιόλι και δαχτυλίδια με μπριγιάν και  σμαράγδια  πελώρια. Το jewelry προερχόταν από το brand A.Jaffe και συνδυάστηκε με πράσινα μακριά νύχια και έντονες, ψεύτικες βλεφαρίδες.

KΡΙΣ ΤΖΕΝΕΡ

Η Κρις Τζένερ που συντονίζει με μαεστρία την πορεία της πάμπλουτης φαμίλιας Καρντάσιαν ντύθηκε με κατάλευκη κάπα Oscar de la Renta και επένδυσε επίσης στη λάμψη των σμαραγδιών. Ανέδειξε σκουλαρίκια με τετραγωνισμένα τα πράσινα πετράδια και πλαισιωμένα από λευκά και κίτρινα διαμάντια. Τα σκουλαρίκια αυτά μετρούν πάνω από 125 καράτια και προέρχονται από τον οίκο Lorraine Schwartz. Nude κραγιόν και ελαφρύ smoky είδαμε στο μακιγιάζ της.

ΝΤΕΜΙ ΛΟΒΑΤΟ

Η Ντέμι Λοβάτο επέλεξε ασημένιο outfit γεμάτο χάντρες και 3D λουλούδια. Το συνδύασε με ένα σύγχρονο design κολιέ της εταιρείας De Beers με διαμάντια 63 καρατίων, σε απέριττη αισθητική, ώστε να επιτευχθεί μονοχρωματικό ύφος icy-chic. Το make up βασίστηκε σε φυσικό κραγιόν και σκιά ασημί.  

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ

Η Τζένιφερ Λόπεζ φορούσε μια αστραφτερή, glittering Schiaparelli Haute Couture τουαλέτα με έμπνευση τις πεταλούδες της φύσης, επιμένοντας στην κατηγορία των glam nude dresses. To μακιγιάζ της ήταν άχρωμο, ώστε το πρόσωπο να δείχνει ηλιοκαμένο, δίχως άλλες εντάσεις. Αλλωστε το περιδέραιο  Tiffany & Co έλαμπε τόσο που δεν χρειαζόταν φορτωμένο beauty look. Φάνταζε σαν κομμάτι του ρούχου.   Mιλάμε για ένα μοναδικό διαμάντι 20 καρατίων πλαισιωμένο περίτεχνα από 75 μπριγιάν. Το κόσμημα – έργο τέχνης εντάσσεται στο Blue Book 2024 εκπροσωπώντας την Tiffany Celéste Collection.

ΤΖΟΝΤΙ ΤΕΡΝΕΡ ΣΜΙΘ

Η καλλονή Τζόντι Τέρνερ Σμιθ τόνισε τη σκούρα επιδερμίδα της με κατάλευκο Burberry dress από μεταξωτή οργάντζα με άνθινα κεντήματα. Στο λαιμό της ξεχώρισε μεγάλος σταυρός του οίκου Chopard από λευκόχρυσο, μπριγιάν και μπλε ζαφείρια 6,5 καρατίων. Βραχιόλι με αντίστοιχες πέτρες στόλιζε το χέρι της. Τα λαμπερά highlighters πρωταγωνίστησαν στο μακιγιάζ της.

ΠΕΝΕΛΟΠΕ ΚΡΟΥΖ

Η Πενέλοπε Κρουζ φόρεσε μια σπανιόλικη τουαλέτα Chanel προσθέτοντας έξτρα λάμψη από τη σειρά λευκόχρυσων  κοσμημάτων του διάσημου, παριζιάνικου label. Ως ambassador πρόβαλε κολιέ και βραχιόλι της συλλογής Chanel Tweed Pastel από λευκόχρυσο, μπριγιάν και μαργαριτάρια. Συνδυάστηκαν με το δαχτυλίδι Tweed Mademoiselle και τα σκουλαρίκια Bouton de Camélia. Ο make up artist τόνισε τα χαρακτηριστικά της με το trendy smoky σε καφέ αποχρώσεις.   

ΡΟΖΑΛΙΑ

Η νεανική φρεσκάδα της Ροζαλία λειτούργησε «κόντρα» σε μια μαύρη Dior δημιουργία απίστευτης ραφής, χωρίς φιοριτούρες. Όμως το περιδέραιο Dior Delicat με τα λευκά και κίτρινα διαμάντια άστραφτε απίστευτα κάτω από το βέλο της και το καρπουζί κραγιόν της, με ετικέτα Dior Joaillerie. (Ηταν σαν πολύτιμη δαντέλα, από τα αγαπημένα μας).

ΣΑΚΙΡΑ

Η Σακίρα ντύθηκε με κατακόκκινο φόρεμα με φραμπαλάδεςν Carolina Herrera (που δεν ξέρουμε κατά πόσο της πήγαινε). Το στόλισε όμως με υπέροχα Cartier κοσμήματα, δηλαδή θεαματική καρφίτσα με μπριγιάν και ρουμπίνια καθώς και ταιριαστά δαχτυλίδια. Το μακιγιάζ της ήταν πολύ διακριτικό και φυσικό.

ΣΙΝΤΝΕΙ ΣΟΥΙΝΙ

Το νέο, sexy όνομα του Χόλιγουντ, Σίντνει Σουίνι, εμφανίστηκε μελαχρινή!  Ολοκλήρωσε το ανθοστόλιστο, σιέλ Miu Miu φόρεμά της με κολιέ και δαχτυλίδια γεμάτα διαμάντια 40 καρατίων, του οίκου DeBeers. Το αποτέλεσμα αναμφίβολα ρομαντικό. Nude κραγιόν και έντονο eyeliner στο beauty look της. 

ΤΖΙΤΖΙ ΧΑΝΤΙΝΤ

Το super model Τζίτζι Χαντίντ θεωρήθηκε η πιο καλοντυμένη παρουσία του Met Gala φέτος. Επένδυσε στο φωτεινό και διαχρονικό retro glam style από πλευράς ομορφιάς. To καινούριο «καρέ» στα μαλλιά της ταίριαξε με το κλασικό κόκκινο κραγιόν και «ριβιέρες» από λευκά και κίτρινα διαμάντια του οίκου Chopard στο λαιμό.

ΚΑΙΑ ΓΚΕΡΜΠΕΡ

Η Κάια Γκέρμπερ, που ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μαμάς της Σίντι Κρόφορντ στο διεθνές στερέωμα της μόδας, ποτέ δεν υπερβάλλει στυλιστικά. Το λιτό λευκό της φόρεμα από παγιέτες ταίριαξε με ένα σετ μενταγιόν και σκουλαρικιών Tiffany & Co. όπου δέσποζαν οι μοργκανίτες σε τετράγωνο σχήμα. Τα πετράδια αυτά  γαρνίρονταν από διαμάντια  ενώ το πρόσωπό της φάνταζε σχεδόν άβαφο.

ΛΙΝΤΑ ΕΒΑΝΓΚΕΛΙΣΤΑ

Η παλιά δόξα της πασαρέλας Λίντα Εβανγκελίστα, εμφανίστηκε στην εκδήλωση μετά από χρόνια ντυμένη πολύ λιτά, με εκρού σύνολο. Το μακιγιάζ της ήταν πολύ απλό και απαλό. Τα βλέμματα μαγνήτισαν κυρίως τα κρεμαστά, σκουλαρικια της με τουρμαλίνες 91 καρατίων της εταιρείας Ana Khouri.

ANOK YAI

Το μοντέλο Anok Yai έλαμψε με outfit γεμάτο από κρύσταλλα Swarovski που κολλούσε στο κορμί. Το αστραφτερό αποτέλεσμα ενισχύθηκε από κολιέ και σκουλαρίκια πάνω στο αυτί σαν νούφαρα, με στρογγυλεμένο αποτέλεσμα της ίδιας εταιρείας. Πινελιές λάμψης φώτιζαν το εξωτικό της πρόσωπο. 

 

ΝΤΟΥΑ ΛΙΠΑ

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και performer Ντούα Λίπα, μάλλον μας απογοήτευσε ενδυματολογικά με «άναρχο» φόρεμα Marc Jacobs. Oμως μας ενθουσίασε στο jewelry. Μιλάμε για μια «ριβιέρα» punk & goth αισθητικής στο λαιμό, καθώς στη μέση είχε ένα μεγάλο διαμάντι πλαισιωμένο από άλλα αιχμηρά, διαμαντένια δόντια. Ηταν κόσμημα Tiffany & Co και ταίριαξε με μπριγιάν σκουλαρίκια στο ένα αυτί.  Το μακιγιάζ εστίαζε στην αρμονία καφέ- ροδακινί.

ΑΜΕΛΙΑ ΓΚΡΕΙ

Η Αμέλια Γκρέι ήταν από τις εκκεντρικές παρουσίες με μπαλούν φορεματάκι Undercover με εσωτερικά λουλούδια. Ηταν από τις λίγες που εμφανίστηκαν με κοσμήματα σε κίτρινο χρυσό. Το  συμπαγές περιδέραιό της από τη σειρά Solar Diva high jewelry της Messika, κατέληγε σε πελώριο κίτρινο διαμάντι  35 καρατίων με στριφογυριστό, διαμαντένιο δέσιμο. Μάσκαρα και βυσσινί κραγιόν δέσποσαν στο clean, χλωμό μακιγιάζ της.

 

Ειδήσεις Τώρα

ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Αυτοί είναι οι 17 υποψήφιοι Καλλιτεχνικοί Διευθυντές

Tζίτζι Χαντίντ, Ντέμι Μουρ, Ζεντάγια βασίλεψαν στον φετινό, παραμυθένιο «κήπο» του Met Gala

Eurovision 2024: H Eλένη Φουρέιρα έβαλε... φωτιά στη Eurovision- Δείτε την εμφάνισή της

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View