SPOTLIGHT

/

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στα όρια ψυχικής κατάρρευσης: Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε φωτο και βιντεο

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με πολλούς να κάνουν λόγο για «κρίση ψυχικής υγείας» αφότου εθεάθη να βγαίνει ξυπόλυτη και τυλιγμένη με μια κουβέρτα από ξενοδοχείο στο Χόλιγουντ, όπου είχαν κληθεί οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Σε σκηνές που θυμίζουν την κατάρρευση της τραγουδίστριας το 2008, η 42χρονη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία έχει προκαλέσει ανησυχία με την πρόσφατη συμπεριφορά της, εθεάθη φορώντας τα εσώρουχά της και να κρατάει ένα μαξιλάρι για να καλύψει το στήθος της καθώς έβγαινε από το ξενοδοχείο. Μαζί της ήταν ο επί διαστήματα σύντροφός της Πολ Ρίτσαρντ Σολίζ, ο οποίος έχει καταδικαστεί στο παρελθόν.

Υποστηρίζεται πως το ζευγάρι είχε έναν τεράστιο καβγά και πως μια γυναίκα που ταίριαζε στην περιγραφή της Μπρίτνεϊ «παρενοχλούσε και απειλούσε τους υπαλλήλους και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου».

«Δεν ήμουν εγώ, ήταν σωσίες» λέει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Πέρα από αυτά, κάτι άλλο που δείχνει πως η ψυχική της κατάσταση δεν είναι καλά, είναι η ανάρτησή της στο Instagram στην οποία ισχυρίζεται πως οι φωτογραφίες ήταν από «σωσίες» και πως η ίδια «γίνεται πιο δυνατή κάθε μέρα».

Όπως έγραψε: «Οι περισσότερες από τις φωτογραφίες είναι από σωσίες και νομίζω ότι οι περισσότεροι το γνωρίζουν αυτό! Θα ήθελα με σεβασμό αυτή τη στιγμή ο κόσμος να καταλάβει ότι γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα! Η αλήθεια είναι χάλια, οπότε μπορεί κάποιος να μου μάθει πώς να λέω ψέματα;. Θεές εκεί έξω, προσεγγίζω την ανώτερη δύναμή μου και επιπλέον, ελπίζω να το κάνετε κι εσείς !!! Χρειάζομαι μια νέα οδοντόβουρτσα αυτή τη στιγμή!!! ΥΓ ... χρειάζομαι έναν εσπρέσο. !!! ΥΓ ... Δεν είμαι σίγουρη γιατί νιώθω την ανάγκη να το μοιραστώ αυτό ... Υποθέτω ότι είμαι απλά ένα κορίτσι και έχω περίοδο οπότε είμαι σκύλα ..».

 

Η τραγουδίστρια διέγραψε στη συνέχεια αυτή την ανάρτηση και την αντικατέστησε με μια σχεδόν πανομοιότυπη δήλωση. «Απλά για να ενημερώσω τον κόσμο... οι ειδήσεις είναι ψεύτικες !!!» έγραψε και συνέχισε: «Υποθέτω ότι είμαι απλά ένα κορίτσι και έχω περίοδο οπότε είμαι σκύλα. Επίσης στραμπούλιξα τον αστράγαλό μου χθες το βράδυ και οι νοσοκόμοι εμφανίστηκαν παράνομα την πόρτα μου. Δεν μπήκαν ποτέ στο δωμάτιό μου, αλλά ένιωσα πως με παρενοχλούσαν. Μετακομίζω τη Βοστόνη. Ειρήνη».

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Άντζελες Μπράιαν Χάμφρεϊ δήλωσε στο Page Six: «Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έλαβαν κλήση στις 12:42 π.μ. με αναφορές για τραυματισμό ενήλικης γυναίκας. Στη 1 π.μ. ένα ασθενοφόρο έφτασε στις εγκαταστάσεις. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν μεταφέρθηκε κανείς, Οι υπηρεσίες αποχώρησαν από το σημείο στις 1:17 π.μ. Το αστυνομικό τμήμα δεν κλήθηκε».

Παρενοχλούσε και απειλούσε υπαλλήλους και πελάτες - Ούρλιαζε και ήταν εκτός ελέγχου
Το ΤMZ αναφέρει πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έφτασε στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ της Τετάρτης – με την αστυνομία να καλείται μετά από μια «φασαρία» με μια γυναίκα που ταιριάζει στην περιγραφή της τραγουδίστριας και η οποία φέρεται να «παρενοχλούσε και να απειλούσε τους υπαλλήλους και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου».

Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν σημάδια προβλήματα και αποχώρησαν. Το ζευγάρι στη συνέχεια επέστρεψε στο δωμάτιο του όπου «γλέντησαν και ήπιαν» Λέγεται ότι ενεπλάκησαν σε ένα «τεράστιο καβγά κατά τον οποίο η Σπίαρς ‘μπορεί να χτύπησε το πόδι της’.

Υποστηρίζεται πως η Σπίαρς «ούρλιαζε και ήταν εκτός ελέγχου στο διάδρομο της σουίτας της» με αρκετούς επισκέπτες να πιστεύουν ότι είχε πάθει ψυχική κατάρρευση, οπότε κλήθηκε ασθενοφόρο.

Τι λέει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τον πρησμένο της αστράγαλο
Στη συνέχεια, η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε δύο βίντεο στο Instagram της εξηγώντας πώς συνέβη το στραμπούληγμα και κατηγορώντας την μητέρα της πως της την «έστησε».

Σύμφωνα με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, το πόδι της το στραμπούληξε ενώ «προσπαθούσε να κάνει «ένα άλμα» στο δωμάτιό της και υποστήριξη πως οι τραυματιοφορείς μπήκαν στο δωμάτιό της παράνομα και πως προκάλεσαν μια τεράστια σκηνή, η οποία ήταν «τόσο περιττή και το μόνο που χρειαζόμουν ήταν πάγος για τον αστράγαλό μου» έγραψε.

Έμπλεξε και την μητέρα της - «Είναι αναμεμειγμένη σε όλο αυτό» λέει
Και τότε κατηγόρησε την μητέρα της Λιν πως με κάποιο τρόπο «εμπλέκεται» στη δοκιμασία αυτή. «Ξέρω ότι η μαμά μου είναι αναμεμειγμένη!!! Έχω να της μιλήσω 6 μήνες και μου τηλεφώνησε αμέσως μετά το συμβάν πριν γίνει γνωστή η είδηση» έγραψε η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Μου την έστησαν όπως ακριβώς και σε εκείνη τότε. Μακάρι να είχα παππούδες και γιαγιάδες. Δεν την αντέχω. Ειλικρινά δεν με νοιάζει, θα το πω».

Και κλείνοντας, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μοιράστηκε άλλο ένα βίντεο που την δείχνει να χορεύει με ένα λευκό κορμάκι με παγιέτες και μπότες στο σπίτι της. Δεν είναι βέβαια σαφές εάν το βίντεο είναι καινούριο ή από το αρχείο της.

«Εντάξει, είχα μια μικρή περιπέτεια και σκέφτηκα ότι αυτό το κοστούμι ήταν όμορφο. Συνήθιζα να δίνω παραστάσεις στο Λας Βέγκας φορώντας δύο καλσόν στα πόδια μου. Ποτέ δεν με άφησαν να δείξω τα πραγματικά μου πόδια. Ένιωθα κάπως περίεργα και ηλίθια με ένα κοστούμι στο σαλόνι μου!».

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight