SPOTLIGHT

/

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Η Κέιτ τα πάει καλά»

Κοινοποίηση
Tweet

Το κόλπο ενός πιτσιρικά που εξέπληξε τον Διάδοχο του θρόνου

«Η Κέιτ τα πάει καλά», δήλωσε έκπληκτος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, όταν οι συμπαθούντες την βασιλική οικογένεια τον είδαν έκπληκτοι να κάνει βόλτα στο Νιούκαστλ.

Για τον Διάδοχο του θρόνου ήταν μια μέρα εκπλήξεων. Εκείνος αποφάσισε να εκπλήξει τους Βρετανούς στο Νιούκαστλ κι εκείνοι τον εξέπληξαν με αυτά που τον ρώτησαν.

Ιδιαίτερα ένα νήπιο. Προσποιήθηκε ότι είχε γενέθλια για να τραβήξει την προσοχή του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ο τρίχρονος Κέβιν δήλωσε με αυθάδεια ότι είχε γενέθλια όταν είδε τον Ουίλιαμ να φτάνει στο James’s Place, μια φιλανθρωπική οργάνωση για την πρόληψη των αυτοκτονιών στην πόλη. Ο πρίγκιπας «τσίμπησε» και το αγόρι ενθουσιάστηκε όταν ο Ουίλιαμ έσκυψε, του έσφιξε το χέρι και τον ρώτησε αν είχε φάει κέικ.

Βέβαια το προσωπικό του παιδικού σταθμού Little Lotus παραδέχτηκε ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν τα γενέθλια του Κέβιν, αλλά ο πιτσιρικάς ήθελε πολύ να συνομιλήσει με τον Ουίλιαμ που είπε ψέματα.

Ο Ουίλιαμ συναντήθηκε με οικογένειες έξω από το James’s Place πριν από τα εγκαίνια του χώρου που προσφέρει δωρεάν θεραπεία σε άνδρες με τάσεις αυτοκτονίας. Το κέντρο είναι ένα από τα πολλά που ανήκουν στη φιλανθρωπική οργάνωση που ιδρύθηκε από την οικογένεια του James Wentworth-Stanley, ο οποίος αυτοκτόνησε σε ηλικία 21 ετών το 2006.

Έξω από το κέντρο, η Julie Cain, 60 ετών, ρώτησε τον William: “Σε πειράζει να ρωτήσω πώς είναι η γυναίκα και τα παιδιά σου;”. Ο Ουίλιαμ απάντησε: “Όλα πάνε καλά, ευχαριστώ. Ναι, είμαστε καλά”.

Ο διάδοχος του θρόνου αντάλλαξε χειραψίες με τους πολίτες που ήταν ντυμένοι με σημαίες Union Jack και κρατούσαν λουλούδια, και έβγαλε selfies με όσους του το ζήτησαν. Επίσης, έξω από το James’s Place σήμερα, η 6χρονη Sadie Stewart παρέδωσε στον Ουίλιαμ μια κάρτα για να τον συγχαρεί για τη 13η επέτειο γάμου του, που ήταν χθες.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight