ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένα πλατάνι, διέκοψε το πρώτο δρομολόγιο του Οδοντωτού μετά την επαναλειτουργία των δρομολογίων

Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
konstantina_andriopoulou@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Στο συγκεκριμένο δρομολόγιο επέβαιναν 50 ξένοι τουρίστες, που περίμεναν υπομονετικά να φτάσουν στον προορισμό τους

Με πρόβλημα ξεκίνησε το πρώτο δρομολόγιο της σιδηροδρομικής γραμμής του Οδοντωτού.

Το τρένο που ξεκίνησε στις 9.52 το πρωί από Διακοπτό ήρθε αντιμέτωπο με ένα απρόσμενο γεγονός. Λίγο πριν φτάσει στην πόλη των Καλαβρύτων, ο μηχαναδηγός αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει στις ράγες, λόγω των δυνατών ανέμων, ένα πλατάνι, με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση 32 λεπτών στο δρομολόγιο, μέχρις ότου απομακρυνθεί το δέντρο. Στο συγκεκριμένο δρομολόγιο επέβαιναν 50 ξένοι τουρίστες, που περίμεναν υπομονετικά να φτάσουν στον προορισμό τους. Τα πράγματα, ήταν πιο ήσυχα στο δεύτερο δρομολόγιο, με 90 ξένους τουρίστες, που ξεκίνησε στις 12.17 από το Διακοπτό, χωρίς κανένα απολύτως απρόοπτο.

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ολοκληρώθηκε παρέμβαση του ΟΣΕ µε καθαρισμούς και αποκαταστάσεις στο τμήμα μετά το 4ο χιλιόμετρο, από τη Στάση στα Νιάµατα, έως και τα Καλάβρυτα. Σύμφωνα. µε ανακοίνωση του ΟΣΕ, κατά την επιθεώρηση, δεν εντοπίστηκαν προβλήματα.

Πάντως, ήδη από την Δευτέρα το βράδυ, που η Hellenic Train, έδωσε το «πράσινο φως» να μπει στις ράγες, μετά από 60 ημέρες, το τρένο του Οδοντωτού, σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου Φίλων Οδοντωτού Γιάννη Καραπαναγιώτη, υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως από ξένους τουρίστες που θέλουν να επισκεφτούν και να διασχίσουν το Φαράγγι του Βουραϊκού, με το τρένο.

Να θυμίσουμε, ότι τα δρομολόγια της θερινής περιόδου. της γραμμής του Οδοντωτού, έχουν ως εξής: 

Από Διακοπτό: 09.52, 12.17 και 15.03

Από Καλάβρυτα: 11.03, 13.37 και 16.45.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις