BEAUTY

/

Ανανέωση εδώ και τώρα! Οι beauty experts της Πάτρας παρουσιάζουν τις πλέον περιζήτητες θεραπείες express

Κοινοποίηση
Tweet

Ηλέκτρα Γιαννούλη, Δήμητρα Αθανασακοπούλου, Χαρά Καμπιώτη & Άντζυ Μηλιτσοπούλου στο thebest.gr

H μουντάδα του χειμώνα ξορκίζεται από την ίδια τη φύση ολόγυρα και ήρθε η στιγμή να απαλλαγούμε από εκείνη και εμείς οι ίδιοι. Απευθυνθήκαμε στις ειδικούς ώστε να κερδίσουμε άμεσα λάμψη, φρεσκάδα και νεανικότητα στην όψη μας αλλά και να φορέσουμε το μπικίνι μας απενοχοποιημένα… Ποιος λέει όχι στην ομορφιά;

Τις προτάσεις της για τις κορυφαίες θεραπείες προσώπου και σώματος με άμεσα αποτελέσματα κάνει στο thebest.gr η Ηλέκτρα Γιαννούλη, Πτυχιούχος Αισθητικός, απόφοιτος του τμήματος αισθητικής και κοσμετολογίας του ΤΕΙ Αθηνών, με 25χρονη συνεπή πορεία στο χώρο της. Δηλώνει αφοσιωμένη στις επάλξεις της ομορφιάς με κοινό που την εμπιστεύεται απόλυτα. Όπως αναφέρει, η όμορφη εμφάνιση απασχολεί όλες τις ηλικίες από μαθήτριες μέχρι ώριμες κυρίες. Ξεκινούν με αποτριχώσεις, σχήμα φρυδιών και βαθύ καθαρισμό προσώπου, περνούν σε μεσοθεραπείες προσώπου και laser αποτρίχωσης και δοκιμάζουν όλες τις τελευταίες, καινοτόμες μεθόδους για σύσφιξη, κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος. Μας παρουσίασε λοιπόν ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε αυτή την περίοδο για να ανανεώσουμε και να βελτιώσουμε την εικόνα μας. 

PRX- T33 by WiQo

Ιδανική θεραπεία για το καλοκαίρι! Αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, σε μια ευχάριστη διαδικασία, διάρκειας 45 λεπτών, χωρίς πόνο και ερεθισμούς. Πρόκειται για πατενταρισμένη φόρμουλα, η οποία συνδυάζει καθορισμένες ποσότητες υπεροξειδίου του υδρογόνου και τριχλωρο-οξικού οξέος (TCA). Το PRX- T33 είναι μία μη ενέσιμη διαδικασία κατά την οποία το προϊόν διεισδύει απευθείας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, προάγοντας την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και προσφέροντας άμεση λάμψη, σύσφιξη και ορατή λείανση των ρυτίδων, αφήνοντας ανέπαφη την επιφάνεια.

Opsis Eye Therapy by Juliette Armand

Στοχευμένη θεραπεία για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Η τεχνολογία Eye Antitox της Juliette Armand σε συνδυασμό με το πλέον εξελιγμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς συστατικών “CosmeticDrones” επιταχύνει τις φυσιολογικές βιοχημικές διεργασίες του δέρματος που προστατεύουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών από τον σχηματισμό μαύρων κύκλων, οιδημάτων, ρυτίδων και χαλάρωσης. Διάρκεια θεραπείας: 45’

F-Skin Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας - Τοπικού Πάχους - Χαλάρωσης

Εξειδικευμένη περιποίηση σώματος με επιγενετική δράση που στηρίζεται αποκλειστικά στην χρήση νιοσωμάτων ως μέσο μεταφοράς των ποικίλων ενεργών δραστικών συστατικών που λειτουργούν ταυτόχρονα, εξασφαλίζοντας : Σημαντική μείωση του σωματικού λίπους, αποτελεσματική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, αποτοξίνωση του οργανισμού, αποβολή κατακράτησης υγρών, αντιγήρανση και τόνωση/σύσφιξη του δέρματος ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, χωρίς περιορισμούς. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στην θεραπεία, περιέχουν ειδικά ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης με λιπολυτική, συσφικτική και αγγειο-προστατευτική δράση. Πρόκειται για εξατομικευμένη διαδικασία που μπορεί να συνδυαστεί με μηχανήματα, όπως Ραδιοσυχνότητες, Cavitation, Πρεσσοθεραπεία.

Συχνότητα εφαρμογών: 1-2 φορές την εβδομάδα (ανάλογα με το περιστατικό)

Απολέπιση + Ενυδάτωση Σώματος

Η απολέπιση είναι μια διαδικασία περιποίησης του δέρματος ιδανική για πριν το καλοκαίρι. Βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος κάνοντας το τραχύ και θαμπό. Η διαδικασία στο ινστιτούτο κάνει το δέρμα λείο και σφριγηλό, χωρίς να το τραυματίζει, ενώ παράλληλα το ενυδατώνει και βοηθάει στο ομοιόμορφο μαύρισμα. Διάρκεια θεραπείας: 35’

Info:

Esthetica line

Κολοκοτρώνη 19, Πάτρα

Τ.: 2610225567

facebook.com/ilektragiannouli

 

Μόλις τον περασμένο Νοέμβριο άνοιξε τις πόρτες του το Mc Beauty Center της ταχύτατα ανερχόμενης Δήμητρας Αθανασακοπούλου. Προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με τις πιο σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους  για τις ανάγκες γυναικών και ανδρών. Όπως μας εξήγησε, λόγω εποχής, περισσότερο απασχολεί αυτές τις μέρες το κοινό η σωματική του κατάσταση, οπότε επιλέγουν θεραπείες που σμιλεύουν το κορμί και καταπολεμούν κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος. Επίσης, δίνουν έμφαση στην αποτελεσματική αποτρίχωση. Στο πρόσωπο, πέρα από την μεγάλη τάση με τα ενέσιμα,  στρέφονται σε μεθόδους σύσφιξης και μείωσης των λεπτών ρυτίδων. Τέλος, όπως υποστηρίζει, η χρήση των πιο elegant και ποιοτικών προϊόντων της γαλλικής εταιρείας Phytomer, κόντρα στα πιο εμπορικά και συμβατικά labels, έχει κατακτήσει τους πελάτες. Ιδού τι συστήνει για άνοιξη- καλοκαίρι:

Μεσοθεραπεία MIT

Η ζέστη και η υγρασία του καλοκαιριού σε συνδυασμό με τους ρύπους του περιβάλλοντος επιβαρύνουν την επιδερμίδα μας κάνοντας την θαμπή και ευάλωτη στη φωτογήρανση. Η κορωνίδα των θεραπειών είναι ο βαθύς καθαρισμός του δέρματος με στυπτικά προϊόντα που θεραπεύουν τις υποδόριες φλεγμονές και αφαιρούν το εγκλωβισμένο σμήγμα. Η Μεσοθεραπεία Προσώπου mit είναι μια ευεργετική θεραπεία αντιγήρανσης που μετράει πολλά χρόνια επιτυχίας. Πρόκειται για την τεχνική με την οποία μέσω μαγνητικών πεδίων εκχύνονται βιταμίνες, πεπτίδια, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και φυσικά ωφέλιμα εκχυλίσματα προσφέροντας καταπληκτικά αποτελέσματα.

Microneedling Σώματος

Η καθιστική ζωή η έλλειψη άσκησης και οι διάφορες παθήσεις είναι οι κύριοι λόγοι για τη συσσώρευση λίπους και την όψη φλοιού πορτοκαλιού σε επίμαχα σημεία. Τη λύση έρχεται να μας δώσει η ίδια η φύση με πέντε διαφορετικά θαλάσσια συστατικά (p5), αλλά και με τη βοήθεια του dermapen. Με τον ελεγχόμενο τραυματισμό που προκαλεί η θεραπεία dermapen διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης των κυττάρων και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη χαλάρωση, την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, προσφέροντας μας ένα νεανικό και σφριγηλό δέρμα.

Dermapen με Εξωσώματα

Η θεραπεία με εξωσώματα μπορεί να εφαρμοστεί όλο τον χρόνο και είναι συγκρίσιμη με την αυτόλογη μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες, αλλά τα εξωσώματα είναι 100 φορές πιο ισχυρά. Η απόλυτα κάθετη διάτρηση του δέρματος και η ταχύτητα του Dermapen αναπλάθει τον δερματικό ιστό, μειώνει τις ουλές ακμής, τις υπερμελαγχρώσεις και τις ρυτίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στον λαιμό, στο ντεκολτέ, στα γόνατα, στην κοιλιά, στα πόδια και στους γλουτούς.

Αποτρίχωση με Laser

Η αποτρίχωση με laser διασφαλίζει ένα ασφαλές και μόνιμο αποτέλεσμα για κάθε τύπο τριχοφυΐας σε κάθε περιοχή του σώματος μέσα σε λίγες συνεδρίες. Παράλληλα αναδεικνύει ένα όμορφο και υγιές δέρμα απαλλαγμένο από κνησμούς θυλακίτιδες και εκδορές. 

 

 

Info:

MC Beauty Center & Laser

Παντανάσσης 15, Πάτρα

Τ.: 2611813513, 6907711406

instagram.com/mc_laser_patras

 

 

Εξαρχής η Χαρά Καμπιώτη, Clinic Manager στο Met Cosmetic Πάτρας, ξεκαθαρίζει πως δεν μας καλεί σε κέντρο αισθητικής αλλά σε μια υπερσύγχρονη κλινική πλαστικής χειρουργικής & δερματολογίας. H βραβευμένη κλινική Met Cosmetic, μας προτείνει 4 συνδυαστικά πρωτόκολλα exrpess για πρόσωπο και σώμα  εν όψει θέρους. «Ου έαρ έρχεται μόνον … το ίδιο και η ανανέωση μας!» μας διαμηνύει η κ. Καμπιώτη. Μάλιστα, επειδή μια και μόνη θεραπεία δεν είναι αρκετή, ώστε να διορθώσουμε τις μικρές μας ατέλειες, η ιατρική ομάδα του Met Cosmetic, φροντίζει να έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Met Face Power Lift

Για επιδερμίδα απαλλαγμένη από την χαλάρωση! Συνδυάζει τη στοχευμένη θεραπεία θερμότητας Ραδιοσυχνοτήτων RF, τις αντιγηραντικές ιδιότητες της Φωτοθεραπείας, Ορού Σύσφιξης και Θεραπεία με Μάσκα Χαβιάρι.

Met Triple Action Advanced

Για πρόσωπο χωρίς ρυτίδες και σημάδια! Ένα “κουαρτέτο” θεραπειών τριπλής δράσης που παρέχει αντιγήρανση, λείανση λεπτών ρυτίδων και ανάπλαση της επιδερμίδας του προσώπου. Το πρωτόκολλο συνδυάζει τη δράση των Ραδιοσυχνοτήτων RF και Ορού Νεότητας, τη λάμψη που χαρίζει το LPG Endermolift και η Μάσκα Προσώπου Yδρογέλης ενεργών συστατικών και βιταμινών.

Met Triple Action New Generation

Εάν το σώμα μας είναι αυτό που μας απασχολεί, θέλουμε να απαλύνουμε γρήγορα και αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα και ταυτόχρονα να επιτύχουμε σύσφιξη του δέρματος, το πρωτόκολλο Met Triple Action New Generation είναι αυτό που θα μας προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο συνδυασμός LPG Endermologie, Ραδιοσυχνοτήτων RF και Cryolift επιτυγχάνει γρήγορη λιπογλυπτική.

Met Up Booty Power Lift

Η ανόρθωση γλουτών αποτελεί ίσως ταμπού, και ίσως “φοβόμαστε” να τη ζητήσουμε. Η λύση έγκειται και εδώ στο συνδυασμό των κατάλληλων θεραπειών, που μπορεί να μας προσφέρει το Met Cosmetic. Slimet, Ραδιοσυχνότητες RF και Cryolift, μπορούν να βελτιώσουν την όψη του σώματος μας σε χρόνο express.  Η εξειδικευμένη ομάδα του Met Cosmetic είναι δίπλα μας για να λύσει κάθε απορία και να μας προτείνει τρόπους να υποδεχθούμε το καλοκαίρι, όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι γίνεται, με βραβευμένες θεραπείες και μηχανήματα 4ης γενιάς.

Info:

Met Cosmetic

Ερμού 51 & Μαιζώνος, Πάτρα

Τ.: 2610224700

met-cosmetic.gr

Το όνομα Μηλιτσοπούλου στην Πάτρα, είναι συνυφασμένο με την ομορφιά. Άλλωστε, διαθέτει σοβαρή «προίκα»,  μια θητεία δεκαετιών στο χώρο. Στα βήματα της μητέρας της, η Άντζυ Μηλιτσοπούλου σπούδασε κοσμετολογία στο Παρίσι και εξειδικευμένο χειρισμό laser στο Λονδίνο, ενώ από το 2016 και μετά ειδικεύτηκε στη γηριατρική αισθητική. «Οι έρευνες και οι καινοτομίες στον τομέα μας «τρέχουν». Με συνεχόμενη ενημέρωση από συνέδρια στο εξωτερικό, αλλά και με τεχνογνωσία κόντρα στο γήρας, επιτυγχάνουμε άψογα αποτελέσματα. Για το σώμα προτείνουμε νέες τεχνολογίες και εξαιρετικά προϊόντα , ενώ  για το πρόσωπο έχουμε προτάσεις ιδανικές για το καλοκαίρι αλλάζοντας ενεργά συστατικά ανάλογα με τα πρωτόκολλα» μας λέει.

Body Shape

Τώρα αδυνάτισμα, σύσφιξη, εξαφάνιση κυτταρίτιδας σε μία επίσκεψη! Πολλαπλή τεχνολογία με άρτιο αποτέλεσμα, καθώς μία συνεδρία ανά 7 ή 10 μέρες αρκεί. Χρειάζονται 6 με 12 επισκέψεις ανάλογα το πρόβλημα. Με την συγκεκριμένη θεραπεία:

  • Αυξάνουμε τις μεταβολικές λειτουργίες του λιποκυττάρου (αδυνάτισμα)
  • Αυξάνουμε τη βιοδιαθεσιμότητα του οξυγόνου στα κύτταρα (κυτταρίτιδα) και ταυτόχρονα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες και έχουμε αύξηση κολλαγογένεσης (σύσφιξη). Τα αποτελέσματα συνεχίζουν να φαίνονται και μετά το πέρας των συνεδριών για έναν έως δύο μήνες.

Νέα Θεραπεία Οξυγόνου «VipO2»: θεραπεία οξυγόνου-λάμψης-επιδερμικής σύσφιξης

Επανάσταση στις θεραπείες προσώπου χάρη στο καινοτόμο μασάζ και την πατενταρισμένη (φυσσαλιδωτή) φόρμουλα! Το οξυγονωτικό σύμπλεγμα υποχρεώνει τα κύτταρα αν αξιοποιήσουν το οξυγόνο τους. Μπορούμε να την συνδυάσουμε με τις θεραπείες lifting:  -remodeling face και HIFU. Είναι ιδανική για ηλικίες άνω των 30 ετών. Εγγυάται καταπληκτικά αποτελέσματα σε δέρματα γηρασμένα-αφυδατωμένα ή με επιδερμική χαλάρωση. Από την πρώτη επίσκεψη φαίνεται η διαφορά.

Τέλειο Σώμα με Laser και Νιοσώματα

Νέα εξατομικευμένη αγωγή για κάθε σώμα και ανάλογα το μέγεθος του προβλήματος. Τη δέσμη φωτός του Laser μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σε πολλά σημεία του σώματος, δουλεύοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Τα Lasers δημιουργούν μια γρήγορη αντίδραση στα λιποκύτταρα και στις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης.

Με τη χρήση των Νιοσωμάτων έχουμε γρήγορη μείωση λίπους, θεραπεία κυτταρίτιδας. αποβολή κατακράτησης υγρών. τόνωση και σύσφιξη ιστού, αντιγήρανση επιδερμίδας

Με τη θεραπεία μπορούμε να δώσουμε κρέμες με πρωτόκολλα και για το σπίτι για πιο γρήγορα αποτελέσματα. Ιδανικά για χρήση και κατά την άθληση. Με τα νιοσώματα πετυχαίνουμε την μεταφορά ποικίλων ενεργών, καινοτόμων, δραστικών συστατικών, ώστε να θεραπεύουμε όλες τις ζημιές του σώματος. Από την 2-3 επίσκεψη φαίνεται διαφορά και στους πόντους και στην υφή του δέρματος.

Hydra 4 + Λεύκανση

Η πιο πρωτοποριακή ενυδάτωση που δοκιμάσατε ποτέ! 4Χδύναμη ενυδάτωσης, λάμψη και γέμισμα ρυτίδων, προστατεύει το δέρμα από την ταλαιπωρία της ζέστης του καλοκαιριού και από την αφυδάτωση της θάλασσας. Παράλληλα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την θεραπεία λεύκανσης και για τις πανάδες. Ενεργοποιεί την μελανορύθμιση των μελανοκυττάρων ώστε αντί οι πανάδες να χειροτερεύουν κατά την έκθεση στον ήλιο, να γίνονται όλο και καλύτερες.

Από την πρώτη επίσκεψη έχουμε ένα δέρμα ενυδατωμένο χωρίς δυσχρωμίες. Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια. Μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης με προϊόντα που ξυπνούν όλες τις αισθήσεις μας. Mόλις 4 επισκέψεις αρκούν για ένα πολύ αφυδατωμένο δέρμα με πολύ ψιλή ρυτίδα. Μία επίσκεψη το μήνα αρκεί ώστε το καλοκαίρι να μην αφήσει πάνω στην επιδερμίδα τα σημάδια του.

Info:

Μηλιτσοπούλου Spa Ρόδο

Βότση 39 & Κορίνθου, Πάτρα

Τ.: 2610274649

militsopoulou.gr

 

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View