ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκδήλωση ΤΕ Αχαΐας ΚΚΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά

Κοινοποίηση
Tweet

Την προσεχή Δευτέρα

Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά τη Δευτέρα 29 Απρίλη, στις 8:00μμ στην πλατεία Ελευθερίας στα Προσφυγικά.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: "Τιμάμε την Εργατική Πρωτομαγιά ημέρα ορόσημο για τους εργάτες όλου του κόσμου, από το Σικάγο του 1886, στην Αθήνα το 1894 και από τον Μάη του 1936 στη Θεσσαλονίκη έως την Πρωτομαγιά του 1944 στην Καισαριανή, που φωτίζει το δρόμο της ταξικής πάλης και της κοινωνικής ανατροπής του σάπιου και βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος, που φωτίζει το δρόμο για τη νέα κοινωνία το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

80 χρόνια από τη ματωμένη Πρωτομαγιά του ’44, τιμάμε τους συντρόφους μας, τους 200 κομμουνιστές της Καισαριανής που αντίκρυσαν με το κεφάλι ψηλά το εκτελεστικό απόσπασμα, που περπάτησαν το θάνατο δίχως να σκοντάψουν.

Τιμάμε τους χιλιάδες αλύγιστους της ταξικής πάλης, αυτούς που το αίμα τους πότισε τη γη του τόπου μας, αλλά και τους εργάτες σε κάθε άκρη της γης που πάλεψαν και παλεύουν για την απελευθέρωση συνολικά της ανθρωπότητας από τα καπιταλιστικά δεσμά.

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ, σπάμε τις αλυσίδες της εκμετάλλευσης, σπάμε τα δεσμά της ΕΕ! Για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού! Για την Ευρώπη των εργατών, όλων των εργαζομένων, των αγροτών, των λαών!

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Κώστας Μουγκογιάννης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδα του ΚΚΕ και Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας.

Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι, από το συγκρότημα του Κόμματος και της ΚΝΕ".

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις