MORE SPORTS

/

Για αγώνες στην Εσθονία το Fight Club Πάτρας

Κοινοποίηση
Tweet

9th EUROPEAN PRESIDENTS CUP

Αναχώρησαν χθες Τετάρτη μεσημέρι δύο αθλητές Τάε κβον ντο του FIGHT CLUB PATRAS για την Εσθονία και συγκεκριμένα για την πόλη του Ταλίν, όπου θα λάβουν μέρος στο 9th European President’s Cup, ένα από τα δυσκολότερα τουρνουά που διεξάγονται στην Ευρώπη, το προσεχές τριήμερο 25-28 Απριλίου.

Πρόκειται για Ανδρέα Κοντογεωργακόπουλο στην κατηγορία Cadet -41kg και Δημήτρη Κωτσόπουλο στην κατηγορία-49kg το 2012 γεννηθέντες.

Μαζί τους στην Εσθονία, όπως πάντα, ο προπονητής Μιχάλης Κωτσόπουλος που θα συνοδεύσει τους αθλητές στην προσπάθεια τους για την απόκτηση δυνατών αθλητικών εμπειριών και γιατί όχι και στην κατάκτηση μιας θέσης στο βάθρο.

ΧΑΛΚΙΝΟΣ Ο ΖΙΩΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΤΟ HEREYA OPEN ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Συνεχίζεται το σερί επιτυχιών για τον σύλλογο μας και εκτός των συνόρων στο HEREYA OPEN στην Βουλγαρία.
Ο λόγος για το Χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε ο αθλητής μας Ζιωγας Δημήτρης Στέργιος έπειτα από 3 αγώνες στην κατηγορία Cadet -57kg με την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ - Ένωση Ταεκβοντο Νοτίου Ελλάδος.
Ευχαριστούμε πολύ την ΕΤΑΝΕ για την εμπειρία που προσέφερε στον αθλητή μας και φυσικά ιδιαίτερες ευχαριστίες στον προπονητή @bodosoglou_nikos που βοήθησε τον αθλητή μας να βρεθεί σε μια θέση στο βάθρο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports