MORE SPORTS

/

Ξανά στο ρινγκ ο πατρινός πυγμάχος Νίκος Τριανταφύλλου

Σταθόπουλος Τάσσος
legtas70@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

HELL Boxing Kings

Για μια σημαντική διοργάνωση προετοιμάζεται ο Πατρινός πυγμάχος, Νίκος Τριανταφύλλου.

Ο λόγος για το HELL Boxing Kings. Είναι μια εντελώς μοναδική, καινοτόμος και συναρπαστική σειρά διαγωνισμών, η οποία θα διεξαχθεί σε 10 χώρες, αναζητώντας πρωταθλητές σε 4 κατηγορίες βάρους.

Οι συμμετοχές ολοκληρώθηκαν και οι εκδηλώσεις κάστινγκ για την επιλογή των αθλητών θα ολοκληρωθούν στα μέσα Μαΐου. Η επόμενη φάση για τους επιλεγμένους αθλητές θα είναι το 5ήμερο τουρνουά στην Ουγγαρία τον Ιούνιο του 2024, το οποίο θα διεξαχθεί με βάση τους κανόνες του ερασιτεχνικού μποξ, όπου μέχρι 3 επιτυχημένους αγώνες θα δίνουν πρόκριση για τα προημιτελικά σε κάθε κατηγορία βάρους.

Τα προημιτελικά και η ημιτελική φάση θα διεξαχθούν στην Ουγγαρία τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2024, αντίστοιχα, με 4 x 3 λεπτά γύρους, σύμφωνα με τους κανόνες του επαγγελματικού μποξ.

Ένας προημιτελικός και ένας ημιτελικός αγώνας θα καθορίσουν τα ζευγάρια που θα φτάσουν στον τελικό. Το τελικό στάδιο του διαγωνισμού θα είναι το πανηγυρικό γκαλά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου 2024 στο DVTK Arena στο Miskolc. Οι τελικοί θα διεξαχθούν επίσης σύμφωνα με τους κανόνες της επαγγελματικής πυγμαχίας, αλλά με χρονικό όριο 6 x 3 λεπτών.

Οι διοργανωτές έχουν λάβει υπόψη το Ολυμπιακό πρόγραμμα, έτσι ώστε οι HELL Boxing Kings να μην συμπέσουν με τα Ολυμπιακά τουρνουά πρόκρισης ή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Νίκος Τριανταφύλλου είναι Πρωταθλητής Ελλάδας Ελλάδας, τρεις φορές πανελληνιονίκης, με την ΠΥΓΜΗ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports