SPOTLIGHT

/

MasterChef 2024: Αυτή είναι η τελική 10άδα – Ποιος παίκτης αποχώρησε

Κοινοποίηση
Tweet

Ο Αλέξανδρος, ο Χρήστος και ο Ηλίας κλήθηκαν να περάσουν από μία μακρά διαδικασία

Μετά τη δύσκολη χθεσινή δοκιμασία αντιγραφής αλλά και την πρώτη δοκιμασία για το προβάδισμα με τη σαλάτα, ο Αλέξανδρος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε μία ανάσα πριν τη δεκάδα του MasterChef 2024.

Ηλίας, Χρήστος και Αλέξανδρος διαγωνίστηκαν πρώτα σε δοκιμασία παρασκευής σαλάτας, στην οποία ο Αλέξανδρος πήρε 2 βαθμούς, ο Ηλίας 1 βαθμό και ο Χρήστος κανένα βαθμό. Με αυτούς τους βαθμούς ξεκίνησαν στην επόμενη δοκιμασία, δηλαδή στην αντιγραφή πιάτου.

Από τη δοκιμασία αντιγραφής, ο Ηλίας κατάφερε να συγκεντρώσει τέσσερα εννιάρια από τους κριτές, γεγονός που του χάρισε μια θέση στη δεκάδα, πριν τους άλλους δύο συμπαίκτες του. Αυτό σημαίνει ότι η βαθμολογία που θα λάμβανε ο Χρήστος θα ήταν καθοριστική για την πορεία του διαγωνισμού. Λαμβάνοντας τέσσερα εφτάρια και σύνολο 28 βαθμών, κατάφερε να εξασφαλίσει τη θέση του στην τελική δεκάδα του διαγωνισμού.

Αυτή η εξέλιξη σήμαινε πως ο Αλέξανδρος αποχωρεί από το MasterChef, με τον ίδιο να δηλώνει: “Μου δόθηκε δεύτερη ευκαιρία στο διαγωνισμό, γιατί δεν μπήκα αρχικά… Μέχρι εδώ το έχω απολαύσει στο έπακρο. Θα μου λείψει η κουζίνα του Materchef και όλη αυτή η εμπειρία που είχα μέχρι σήμερα”.

Η τελική 10άδα του MasterChef 2024 αποτελείται από τους εξής:

Χρήστος
Ηλίας
Άνχελ
Γιάννης
Χριστίνα
Μάριος
Σοφοκλής
Νίκος
Λευτέρης
Κώστας

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight