SPOTLIGHT

/

Μαρίνα Σάττι για τη Eurovision: Δεν ασχολούμαι με τα προγνωστικά

Κοινοποίηση
Tweet

Όπως μου έχει πει και ο Φωκάς Ευαγγελινός διαμορφώνονται τις τελευταίες μέρες, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για τη Εurovision, τα προγνωστικά, το τραγούδι της και το αν ασχολείται ή όχι με το τι λέει ο κόσμος για την ίδια.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη».

Αρχικά, για τα συναισθήματά της, η Μαρίνα Σάττι απάντησε: «Χαρά, ανυπομονησία, περηφάνια, όπως έχουν αποδεχτεί και το τραγούδι, νομίζω ότι τώρα έχουν καταλάβει λίγο και την πρόθεση μας και τη διάθεσή μας».

Για το αν ασχολείται ή όχι με τα προγνωστικά, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Δεν ασχολούμαι με τα προγνωστικά, γιατί όπως μου έχει πει και ο Φωκάς Ευαγγελινός διαμορφώνονται τις τελευταίες μέρες, στις ζωντανές παρουσιάσεις. Στόχος μου είναι να πάμε και να τα “σπάσουμε” και να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό που θα “γράψει” και θα το εισπράξει και ο κόσμος».

Στη συνέχεια, μιλώντας για το «Ζάρι», η Μαρίνα Σάττι είπε: «Προτιμώ το τραγούδι να προκαλεί έναν αντίκτυπο, είτε θετικό είτε αρνητικό, παρά να είναι κάτι που «πέρασε και δεν ακούμπησε. Εξάλλου ήταν ντάξει μια πολύ συγκεκριμένη άποψη και κάπως με ρίσκο έγινε η επιλογή αυτού του τραγουδιού και νομίζω και όλων των τραγουδιών που έχουμε κάνει μέχρι τώρα».

Για τον διεθνή μουσικό διαγωνισμό ανέφερε ότι δεν ήταν όνειρό της από παλιά, αλλά ένιωσε ότι τώρα ήταν η καλύτερη περίοδος για να το κάνει. «Δεν ήταν όνειρό μου να πάω στην Eurovision αλλά είχα εξοικειωθεί με την ιδέα απ’ όταν μου είχε ξαναγίνει πρόταση στο παρελθόν. Είναι η κατάλληλη περίοδος να πάω στην Eurovision γιατί νιώθω σίγουρη και έτοιμη», είπε η Μαρίνα Σάττι.

Σε ερώτηση, για το τραγούδι που ξεχώρισε από τις παλιές συμμετοχές της Ελλάδας, η Μαρίνα Σάττι απάντησε: «Το "S.A.G.A.P.O", ήμουν και μικρή τότε όταν είχε κυκλοφορήσει και θυμάμαι ότι ήμασταν κάτι φίλοι παιδάκια και τα λέγαμε όλα με γράμματα».

«Καλλιτεχνικά νιώθω αυτοπεποίθηση αλλά όταν ξεκίνησα είχα ανασφάλειες σε προσωπικό επίπεδο, στο κομμάτι της έκθεσης. Παλιά φοβόμουν πολύ τι θα πει ο κόσμος. Τώρα, επειδή έχω ακούσει και πολλά, θα υπάρξουν και καλά και κακά και ντάξει είναι ένα μέρος του διαλόγου με τον κόσμο», υπογράμμισε στο τέλος η τραγουδίστρια.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight