SPOTLIGHT

/

Η Τέιλορ Σουίφτ ενέκρινε την παρωδία τραγουδιού της από τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Έμιλι Μπλαντ

Κοινοποίηση
Tweet

Οι σταρ Έμιλι Μπλαντ και Ράιαν Γκόσλινγκ ερμήνευσαν κωμικά το τραγούδι της Σουίφτ, «All Too Well» κατά την εμφάνισή τους στο σόου «Saturday Night Live»

Η 34χρονη σούπερ σταρ της ποπ μουσικής Τέιλορ Σουίφτ ενέκρινε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την παρωδία της Έμιλι Μπλαντ και του Ράιαν Γκόσλινγκ με θέμα τον ύμνο του χωρισμού, το τραγούδι της «All Too Well» κατά την εμφάνισή τους στο σόου «Saturday Night Live».

Οι δύο ηθοποιοί ηθοποιοί που συμπρωταγωνιστούν στην νέα ταινία «Fall Guy» που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάιο, ερμήνευσαν κωμικά την επιτυχία της Τέιλορ Σουίφτ ως έναν τρόπο να πειράξουν ο ένας τον άλλον για τον πρόσφατο ανταγωνισμό τους, στις ταινίες «Oppenheimer» και «Barbie» της περασμένης χρονιάς και να τονίσουν τη σημασία του να αφήσουν τους προηγούμενους ρόλους να περάσουν και να προχωρήσουν σε νέους.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ ήταν πράγματι χαριτωμένοι στην «επική» ερμηνεία του «All Too Well» της Τέιλορ Σουίφτ, μαζί με πραγματικές Barbies και Oppenheimers που χόρευαν.

Ο γόης Γκόσλινγκ ξεκίνησε τον τρίτο του μονόλογο στο «SNL» λέγοντας  ότι δεν επρόκειτο να κάνει κανένα αστείο για τον Κεν επειδή έπρεπε να διακόψουν τη σχέση τους. «Δεν είναι αστείο» είπε ο Γκόσλινγκ. «Ο Κεν κι εγώ, έπρεπε να χωρίσουμε. Προχωρήσαμε πολύ σοβαρά. Και τελείωσε», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό & Παγκόσμιο είδωλο Τέιλορ Σουίφτ με πρωτοφανή επιρροή & απήχηση σε όλες τις ηλικίες, να αναφέρουμε πως κυκλοφορεί στα ελληνικά και ένα βιβλίο για την ίδια από τις εκδόσεις Ψυχογιός, που έχει γράψει η Γκλένις Τζόνσον, Καναδή συγγραφέας.

Φαινόμενο της μόδας. Καλώς ήρθατε στο σύμπαν της Τέιλορ.

Περιπλανηθείτε στην γκαρνταρόμπα του κοριτσιού της διπλανής πόρτας, που έγινε σούπερ σταρ, μέσα από εντυπωσιακές φωτογραφίες και εύστοχες αναλύσεις που αποτυπώνουν την εξέλιξη του στιλ της. Από καουμπόικες μπότες έως κορμάκια κεντημένα με πετράδια, κάθε ρούχο και αξεσουάρ που συνθέτει το εκπληκτικό look της Τέιλορ είναι ένα μήνυμα προς τους θαυμαστές της σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ γίνεται σήμα κατατεθέν.

Προσιτή αλλά τολμηρή, αυθεντική αλλά και ανοιχτή σε πειραματισμούς, η Τέιλορ είναι σίγουρα η σύγχρονη βασίλισσα του στιλ, αναφέρει το βιβλίο «Σύμβολα του Στυλ: Taylor Swift.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Οι Έμιλι Μπλαντ, Ράιαν Γκόσλινγκ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight