ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Πάτρα: Οπαδική επίθεση σε βάρος ανηλίκου στα φανάρια της Παπαφλέσσα

Κοινοποίηση
Tweet

Τον χτύπησαν και του αφαίρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚ

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος αγνώστων δραστών για παράβαση νόμου περί Αθλητισμού, εξύβριση και πρόκληση σωματικής βλάβης, σε βάρος ενός 17χρονου χθες το βράδυ, στην Πάτρα.

Το θύμα κατήγγειλε στην Ασφάλεια Πατρών, πως ξεκινώντας από την οικία του, κατευθυνόμενος στην Πλατεία Όλγας προκειμένου να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων «ΑΕΚ – ΑΡΗΣ», στην συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Παπαφλέσσα και ενώ ήταν σταματημένος στον ερυθρό σηματοδότη, τον προσέγγισαν τέσσερα άγνωστα άτομα, τα οποία φορούσαν μαύρα ρούχα, νεαρής ηλικίας, τον κύκλωσαν και ο ένας εξ αυτών αρχικά τον ρώτησε «τι ομάδα είσαι;».

Στη συνεχεία, το ίδιο άτομο, του άνοιξε το αμάνικο μπουφάν που φορούσε και του αφαίρεσε την μπλούζα της ΑΕΚ που φορούσε και τον χτύπησε με το χέρι του δυνατά στο πρόσωπο, ενώ άλλος δράστης που στεκόταν πίσω του, τον χτύπησε δύο φορές με τα χέρια του στο πρόσωπο, βρίζοντας τον και αμέσως μετά έφυγαν όλοι μαζί προς άγνωστη κατεύθυνση. Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα για την ταυτοποίηση και την σύλληψη των δραστών.

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports