ΑΓΟΡΑ

/

"Θεμέλιο": Mεγάλη συμμετοχή και επιτυχία στην εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα "Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων"

Κοινοποίηση
Tweet

Το γνωστό ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο πρωτοπορεί

μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Ιδιωτικό Γυμνάσιο- Λύκειο Θεμέλιο, τη Δευτέρα 8 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, η εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα "Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων".

Αφουγκραζόμενοι την ανησυχία τόσο της τοπικής όσο και της ευρύτερης κοινωνίας για τη ραγδαία αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων/ δυστυχημάτων, οι υπεύθυνοι του σχολείου θεώρησαν χρέος τους, ως εκπαιδευτική κοινότητα, να συμβάλλουν στην πρόληψη αυτών, "εκπαιδεύοντας" τους αυριανούς οδηγούς, τα παιδιά μας!

Την εκδήλωση τίμησαν οι κύριοι Αντωνόπουλος Παναγιώτης, εκπρόσωπος της υφυπουργού μεταφορών και Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Αντιπεριφερειάρχης Έρευνας και Καινοτομίας. Τη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Αχαΐας εκπροσώπησε η υπεύθυνη προγραμμάτων Αγωγής Υγείας κα Θωμοπούλου Ιωάννα.

Οι υπεύθυνοι του σχολείου ευχαριστούν θερμά τον κ. Χαροκόπο Αντώνη, Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΑμεΑ του παραρτήματος Δυτικής Ελλάδας καθώς και τους εκπροσώπους της Τροχαίας Πατρών (κ. Αντωνιάδης Δημήτρης), του ΕΚΑΒ (κ. Κανελλοπούλου Αγγελική), της Πυροσβεστικής (κ. Χρυστοφή Χρυσόστομο), των Σαμαριτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών (κ. Αυγουστάτος Διονύσιος), του τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Π Άγιος Ανδρέας (κ. Πλώτα Μαρία) καθώς και του Ι.Ο.ΑΣ Πάνος Μυλωνάς (κ. Γκαμπούρη Αφροδίτη). Επίσης, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ οφείλουμε όλοι μαζί στους εκπροσώπους γονέων θυμάτων αυτοκινητιστικών δυστυχημάτων που πέρασαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά