ΑΓΟΡΑ

/

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός "Θεμέλιο" ξεκινά και τη λειτουργία Γυμνασίου - Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Κοινοποίηση
Tweet

Μετά την επιτυχημένη διετή λειτουργία του Λυκείου

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Θεμέλιο, έχοντας ήδη 24 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εκπαίδευσης (Φροντιστήριο, ΚΔΒΜ, ΚΔΑΠ) και γνωρίζοντας πλήρως τις δυσκολίες καθώς και τις θυσίες, που πρέπει να κάνει ένας μαθητής για να μπορέσει να εισαχθεί στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και μάλιστα σε σχολές της πρώτης επιλογής του, ανακοινώνει την λειτουργία του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΕΜΕΛΙΟ από το σχολικό έτος 2024-2025.

Θυμίζουμε πως το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ήδη λειτουργεί για δεύτερη χρονιά με μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται άλλωστε για σχολείο αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας που παρέχει απολυτήριο ισότιμο με τα Δημόσια σχολεία.

Σημειώνεται πως εγγραφές γίνονται για μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου είτε στην αρχή της σχολικής χρονιάς , είτε με μετεγγραφή από άλλο Δημόσιο ή Ιδιωτικό Σχολείο κατά την διάρκεια του σχολικού έτους, εφ’ όσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Παρακάτω βλέπετε μερικές εικόνες από ενδεικτικές δράσεις του Λυκείου Θεμέλιο κατά την φετινή χρονιά.

Γιατί όμως να επιλέξει ένας μαθητής το Ιδιωτικό Γυμνάσιο ή Λύκειο ΘΕΜΕΛΙΟ;

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΘΕΜΕΛΙΟ έχοντας εμπειρία 24 ετών στον φροντιστηριακό χώρο και ποσοστά επιτυχίας κάθε χρόνο μεγαλύτερα του 98% σε όλες τις σχολές, όλων των κατευθύνσεων, αποδεικνύει ότι μπορεί καιγνωρίζει τον τρόπο για να οδηγηθούν οι μαθητές με ασφαλή επιτυχία στην εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Βασική φιλοσοφία του Σχολείου τόσο για το Γυμνάσιο όσο και για το Λύκειο είναι:

·        Η δημιουργία ολιγομελών τάξεων σε όλα μαθήματα, με περιορισμένες θέσεις, έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα ενασχόλησης μας με τον κάθε μαθητή ξεχωριστά σε ένα ασφαλές και οικογενειακό περιβάλλον.

·        Επειδή οι τάξεις είναι ολιγομελής, επιτυγχάνεται επιπλέονκαι ηδημιουργία ολιγομελών - ομοιογενών τμημάτων, φροντιστηριακού τύπου,στα βασικά μαθήματα (πχ. Έκθεση, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Αρχαία, Ιστορία, Λατινικά, Πληροφορική, Αρχές οικονομικής θεωρίας κλπ).

·        Τα μαθήματα λήγουν καθημερινά το αργότερο στις 15:00 ώστε οι μαθητές να έχουν ολοκληρώσεικαι το φροντιστήριο που παρέχεται σε ολιγομελή – ομοιογενή τμήματα στα βασικά μαθήματα ανάλογα την τάξη.

·        Διδασκαλία από Εκπαιδευτικό προσωπικό με πολύχρονη φροντιστηριακή εμπειρία και άρτια καταρτισμένο, με εξειδίκευση τόσο στο γνωστικό αντικείμενο όσο και στην διδακτική.

·        Παρέχουμε ειδική προετοιμασία - φροντιστήριοκαι στις Ξένες Γλώσσες με σκοπό την απόκτηση πτυχίων σε αυτές (Lower, proficiencyκλπ).

·        Δίνουμε αξία στην έννοια του Σχολείου, και γι΄αυτό ο χώρος θα είναι αποκλειστικά προσηλωμένος σε σχολικές δραστηριότητες, ώστε να υπάρχει ηδυνατότητα μετά τη λήξη των μαθημάτων, στους μαθητές να έρχονται ΔΩΡΕΑΝ και ελεύθερα στο χώρο, με σκοπό να μελετήσουν, να συνεργαστούν με συμμαθητές τους, να απασχοληθούν στην Βιβλιοθήκη, να κάνουν διάφορες εκπαιδευτικές εργασίες κ.λ.π

Βασικό μέλημα του σχολείου συνιστά η απόκτηση σφαιρικών και εγκυκλοπαιδικώνγνώσεων μέσω της ουσιαστικής διδασκαλίας όλων των μαθημάτων (Γενικής Παιδείας και Κατεύθυνσης) προκειμένου να επιτευχθεί η γνωστική κατοχή ενός εύρους ποικίλων γνώσεων ωφέλιμων και για την ενήλικη ζωή του μαθητή. Αυτό το πετυχαίνουμε:

·        Δίνοντας βάση στην Πληροφορικήκαιτις Νέες Τεχνολογίες-STEM

·        Με συμμετοχή των μαθητών μας σεδιάφορους διαγωνισμούς

(π.χ Μαθηματικών, Φυσικής, Βιολογίας, Ρομποτικής, Ρητορικής, Λογοτεχνίας κλπ)

·        Με διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων αλλά και συμμετοχή σε αυτές

·        Με διεξαγωγή εκπαιδευτικών εκδρομών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό

·        Με συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα και Erasmus

Με βάση όλα τα παραπάνω, τα μαθήματα λήγουν καθημερινά τοαργότερο στις 15:00, και έτσι επιτυγχάνουμε ο μαθητής:

·        Να έχει ελεύθερο το απόγευμα ώστε να ξεκουραστεί, να μελετήσει και να συνεχίσει τις δραστηριότητες του.

·        Να έχει ελεύθερο το Σαββατοκύριακο του, ώστε να προετοιμαστεί για τα διαγωνίσματα που θα διεξάγονται κατά την διάρκεια του σχολικού έτους από Δευτέρα έως Παρασκευή και επιπλέον, να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό του.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε είτε στα 2610.453189 και info@themeliogroup.gr, είτε κανονίζεται ένα ραντεβού στο κεντρικό κτίριο του οργανισμού στην οδό Πανεπιστημίου 369Α.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά