ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Ανδρουλάκης: “Το Μέγαρο Μαξίμου είναι ο πυρήνας της διαφθοράς”

Κοινοποίηση
Tweet

«Αποκαλύφθηκε ότι εκείνη την παγωμένη στιγμή, που η τραγωδία των Τεμπών ήταν σε πλήρη εξέλιξη, κάποια νοσηρά μυαλά είχα άλλες προτεραιότητες»

«Η απιστία είναι διαφθορά κ. Καραμανλή», τόνισε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Ανδρουλάκης, στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που έχει κατατεθεί κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Στέφοντας τα βέλη του κατά της κυβέρνησης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι «Είναι πλέον εδραιωμένη η πεποίθηση του ελληνικού λαού ότι η κυβέρνηση λειτουργεί σαν μια κουρδισμένη μηχανή συγκάλυψης».

«Αρνούμαστε να δεχτούμε το συνεχές μοτίβο διαφοράς, συγκάλυψης και ατιμωρησίας της Νέας Δημοκρατίας»
«Ο λαός περίμενε ένα θεσμικό σύστημα που θα λειτουργεί δημοκρατικά, όμως η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει κάθε ήμερα ότι είναι αμετανόητη. Αρνούμαστε να δεχτούμε το συνεχές μοτίβο διαφοράς, συγκάλυψης και ατιμωρησίας της Νέας Δημοκρατίας», συμπλήρωσε ο ίδιος, αναφερόμενος στην εθνική τραγωδία των Τεμπών.

«Σήμερα μιλάμε για ένα έγκλημα. Αρνούμαστε να δεχτούμε το συνεχές μοτίβο διαφοράς, συγκάλυψης και ατιμωρησίας της κυβέρνησης», συνέχισε ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος προσέθεσε ότι «προσπαθούμε να σπάσουμε την σιωπή, με νόμιμο και θεσμικό τρόπο να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να υπάρξει δικαιοσύνη. Υποβαθμίσατε το πόρισμα ισχυριζόμενοι ότι αφορά Ευρωπαϊκά χρήματα. Η Επιτροπή είναι μόνον κατ’ όνομα Εξεταστική».

«Μόνος σας στόχος είναι η χειραγώγηση της κοινής γνώμης στον βωμό της εξουσίας»
Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι «δεν θα κρύψετε την αλήθεια πίσω από την χυδαία σας προπαγάνδα. Μόνος σας στόχος είναι η χειραγώγηση της κοινής γνώμης στον βωμό της εξουσίας. Δεν μπορείτε να πείσετε την ελληνική κοινωνία, όπως με τις παρακολουθήσεις, ότι δεν έγινε τίποτα. Κύριε Μητσοτάκη στο Μαξίμου είστε απλός ενοικιαστής, ο λαός σας έβγαλε ο λαός και θα σας βγάλει».

Σχολιάζοντας την ομιλία του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε ότι «ο κ. Καραμανλής έχει το θράσος να το παίζει και θύμα, μας κάνει και μαθήματα. Θέλησε να του πούμε και μπράβο που παραιτήθηκε από Υπουργός, δεν είπε τίποτα για το πόρισμα. Δεν μας είπε τίποτα για το γαλάζιο ρουσφέτι, δεν αναφέρθηκε στις ευθύνες του».

Αποκαλύφθηκε ότι εκείνη την παγωμένη στιγμή, που η τραγωδία των Τεμπών ήταν σε πλήρη εξέλιξη, κάποια νοσηρά μυαλά είχα άλλες προτεραιότητες, είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στις μονταρισμένες συνομιλίες.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις