ΣΙΝΕΜΑ

/

Τον Ιούνιο σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο η νέα ταινία του Γ. Λάνθιμου, "Ιστορίες Καλοσύνης"

Μαρτάτος Tάκης
Κοινοποίηση
Tweet

Την ταινία με πρωταγωνιστές την Έμμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και τον Τζέσε Πλίμονς, θα βγάλει στις Ελληνικές αίθουσες η εταιρεία διανομής Feelgood

Mε φρέσκα τα 4 βραβεία Όσκαρ που κέρδισε η πρόσφατη ταινία του «Poor Things», ο διεθνής μας πλέον σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος έχει έτοιμη την επόμενη δημιουργία του που έχει τον τίτλο «Kinds of Kindness – Ιστορίες Καλοσύνης».

Η νέα αυτή ταινία του Γιώργου Λάνθιμου έχει για πρωταγωνιστές τη βραβευμένη με 2 πλέον Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου («La la Land» και «Poor Things») Emma Stone και τους υποψήφιους για Όσκαρ Willem Dafoe και Jesse Plemons.

Είναι όπως μας πληροφορεί το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Feelgood, ένα τρίπτυχο παραμύθι, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, φερέφωνο του αφεντικού του, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και του φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος.

Το σενάριο συνυπογράφει ο ίδιος ο Γιώργος Λάνθιμος με τον σταθερό συνεργάτη του Ευθύμη Φιλίππου.

Πρωταγωνιστούν εκτός της Emma Stone, του Jesse Plemons (τον είδαμε σ’ έναν βασικό ρόλο στο φιλμ του Μ. Σκορσέζε «Δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού») και του Willem Dafoe, η Margaret Qualley,και οι  Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie & Hunter Schafer.

Η ταινία που όπως αντιλαμβάνεστε, ήδη θεωρείται από τις πολυαναμενόμενες της επόμενης περιόδου, θα βγει στις 21 Ιουνίου 2024 στις αίθουσες της Βορείου Αμερικής και στις 28/6 στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Searchlight Pictures.

Για την Ελλάδα η ταινία αναμένεται σύντομα στους κινηματογράφους (και της Πάτρας) από την Feelgood.

Στο μοντάζ είναι και πάλι ο Γιώργος Μαυροψαρίδης που διεκδίκησε φέτος Όσκαρ με το «Poor Things».

Τέλος να αναφέρουμε πως το "Poor Things" των 420.000 και πλέον εισιτηρίων (για την ακρίβεια έχει κόψει σε 12 εβδομάδες 422.695 εισιτήρια), προβάλλεται εδώ και λίγο καιρό και στο Vodafone Tv, για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν σε μία κινηματογραφική αίθουσα. Στο παγκόσμιο box office, η εξαιρετική και τολμηρή αυτή ταινία ήδη έχει ξεπεράσει τα 113 εκατ. δολάρια σύμφωνα με το www.boxofficemojo.com.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture