ΑΓΟΡΑ

/

Ξεχάστε το Cardano - Αυτά τα Altcoins μπορούν να προσφέρουν καλύτερα κέρδη το 2024

Κοινοποίηση
Tweet

Ενημερωθείτε αναλυτικά

Η αγορά κρυπτονομισμάτων συνεχίζει να προσελκύει ολοένα και περισσότερους νέους επενδυτές, οι οποίοι συχνά αναζητούν να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους τόσο με γνωστά κρυπτονομίσματα όπως το Cardano (ADA) όσο και με νέα ανερχόμενα έργα. Μάλιστα, δύο από αυτά που έχουν κερδίσει μεγάλη ζήτηση τις τελευταίες ημέρες, είναι το eTukTuk και το Smog Token.

Αγορά Etuktuk

Μια ιστορία υποσχέσεων και αβεβαιότητας για το Cardano (ADA)

Το Cardano (ADA) έχει από καιρό χαρακτηριστεί ως μια πολλά υποσχόμενη πλατφόρμα blockchain με φιλόδοξους στόχους βελτίωσης της επεκτασιμότητας, της διαλειτουργικότητας και της βιωσιμότητας. Με την επιστημονική του προσέγγιση και την ισχυρή υποστήριξη της κοινότητας, το Cardano έχει συγκεντρώσει την προσοχή των επενδυτών που αναζητούν μια μακροπρόθεσμη επένδυση στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Ωστόσο, παρά τις υποσχέσεις του, το Cardano έχει επίσης αντιμετωπίσει αρκετές προκλήσεις και αβεβαιότητες από μεριά της κοινότητας crypto. Συγκεκριμένα, η πρόσφατη αναταραχή της αγοράς, σε συνδυασμό με τον ρυθμιστικό έλεγχο και τον ανταγωνισμό από άλλα blockchains, έχει εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ικανότητα του Cardano να υλοποιήσει τον φιλόδοξο οδικό χάρτη του. Ως αποτέλεσμα, οι επενδυτές αρχίζουν να επανεκτιμούν τις θέσεις τους και να διερευνούν εναλλακτικές επενδυτικές ευκαιρίες σε νέα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα.

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το Cardano

Τους τελευταίους μήνες, το Cardano (ADA) έχει ανταπεξέλθει άριστα στις διακυμάνσεις της αγοράς. Ειδικότερα, ενώ η αγορά των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων έχει βιώσει περιόδους αστάθειας, οι επιδόσεις του Cardano και οι στρατηγικές εξελίξεις στο οικοσύστημά του προσφέρουν αρκετά θετικά δείγματα.

Ο Φεβρουάριος ξεκίνησε με μεγάλες ελπίδες για το ADA, καθώς ξεκίνησε μια πολλά υποσχόμενη ανοδική πορεία, σημειώνοντας μια άνοδο 45%. και ανεβαίνοντας στα 10 καλύτερα κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, ακολούθησε η τυπική διόρθωση της αγοράς, με το Cardano (ADA) να πέφτει κάτω από το όριο των 0,6 δολαρίων. Κάτι που δημιούργησε αρκετές αμφιβολίες στους επενδυτές του.

Παρόλα αυτά, η ανοδική δομή του οικοσυστήματος του Cardano (ADA) παρέμεινε ανέπαφη, υποδηλώνοντας μια πιθανή ανάκαμψη εάν οι συνθήκες της αγοράς σταθεροποιηθούν και η εστίαση των επενδυτών μετατοπιστεί ξανά προς τα θεμελιώδη στοιχεία του Cardano.

Μάλιστα, μια πρόσφατη σημαντική εξέλιξη για το κρυπτονόμισμα ήταν η αναμενόμενη αναβάθμιση της Indigo, της ναυαρχίδας της αποκεντρωμένης εφαρμογής (dApp). Το Indigo v2 υπόσχεται να βελτιώσει τις δυνατότητες του Cardano εισάγοντας καινοτόμα χαρακτηριστικά για να προσφέρει on-chain έκθεση σε περιουσιακά στοιχεία του πραγματικού κόσμου, μέσω συνθετικών περιουσιακών στοιχείων.

Ωστόσο, πρόσφατη ανάλυση των τιμών του Cardano αποκαλύπτει αρκετές μελλοντικές προκλήσεις. Ειδικότερα, το ADA έχει ξεφύγει από ένα ανοδικό μοτίβο, βρίσκοντας νέα στήριξη στο επίπεδο των 0,55 δολαρίων. Για να διατηρήσει τη θέση της στην αγορά και να επωφεληθεί από τις καινοτομίες DeFi, το Cardano (ADA) θα πρέπει να αποτρέψει περαιτέρω πτώσεις κάτω από αυτό το κρίσιμο επίπεδο στήριξης.

Εναλλακτικές επενδύσεις του Cardano

Ενώ το Cardano (ADA) προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα ως κρυπτονόμισμα και blockchain, οι τελευταίες εξελίξεις έχουν οδηγήσει πολλούς επενδυτές σε νέα κρυπτονομίσματα. Ειδικότερα, μια ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση φαίνεται να κατευθύνεται στο eTukTuk και το Smog Token. Για να δούμε τι είναι αυτά τα δύο altcoins:

eTukTuk

Το eTukTuk είναι ένα καινοτόμο έργο στον χώρο της κρυπτογράφησης, προσφέροντας μια μοναδική πρόταση αξίας και ένα ισχυρό οικοσύστημα. Κάτι που το διαφοροποιεί από τα παραδοσιακά altcoins. Συγκεκριμένα, το έργο έρχεται να προσφέρει μια πιο φιλική προς το περιβάλλον λύση, στον τομέα των μεταφορών. Για να το επιτύχει αυτό, έχει σκοπό να εγκαταστήσει έναν μεγάλο αριθμό από ηλεκτρικές μονάδες φόρτισης οχημάτων, ενώ θα κυκλοφορήσει και το δικό της όχημα eTukTuk το οποίο συνδυάζει την τεχνητή νοημοσύνη με το blockchain.

Επιπρόσθετα, οι επενδυτές που θα αγοράσουν κρυπτονομίσματα $TUK, έχουν τη δυνατότητα να τα ποντάρουν για να εξασφαλίσουν παθητικές ανταμοιβές. Τέλος, σημαντικό να αναφέρουμε και το επερχόμενο παιχνίδι Play-to-Earn, το οποίο θα προσφέρει έναν διασκεδαστικό τρόπο για να κερδίσουν οι παίκτες ανταμοιβές σε $TUK tokens.

Αγορά Etuktuk

Smog Token

Το Smog Token είναι ένα επίσης πολλά υποσχόμενο altcoin το οποίο αξιοποιεί τη δύναμη των meme. Ειδικότερα, από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του, το meme coin αυτό έχει κερδίσει τεράστια ζήτηση. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που πέραν του Solana blockchain που κυκλοφόρησε αρχικά, επεκτάθηκε και στην αλυσίδα block του Ethereum.

Επιπρόσθετα, το έργο προσφέρει τη δυνατότητα staking για παθητικές ανταμοιβές, ενώ θα πραγματοποιήσει και ένα ιδιαίτερα μεγάλο airdrop στους υποστηρικτές του οικοσυστήματός του. Κάτι που αυξάνει διαρκώς το ενδιαφέρον των επενδυτών.

Αγορά Smog token

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά