ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάνος Σόμπολος: «Την τεμάχισε και πέταξε το πτώμα σε κάδο»

Κοινοποίηση
Tweet

Το πιο φρικιαστικό έγκλημα που κάλυψε

Ο Πάνος Σόμπολος μίλησε για το πιο φρικιαστικό έγκλημα που έχει καλύψει δημοσιογραφικά ενώ αποκάλυψε και τον ανατριχιαστικό διάλογο που είχε με τον δράστη όταν παραδέχθηκε την ενοχή του.

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος μιλώντας στον Μάνο Νιφλή, αναφέρθηκε στο έγκλημα ερωτικού πάθους που συντάραξε το πανελλήνιο τη δεκαετία του 1980 και ήταν αυτό με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Φραντζή, ο οποίος αφού στραγγάλισε, στη συνέχεια τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια το διαμελισμένο σε έντεκα κομμάτια, σώμα της γυναίκας του, Ζωής Γαρμανή προκειμένου να το εξαφανίσει.

Το πιο φρικιαστικό έγκλημα που βίωσα ήταν αυτό που συγκλόνισε πραγματικά την Ελλάδα και στο βιβλίο μου το έχω πρώτο. Είναι η ιστορία του Φραντζή, ο οποίος καταγόταν από μία υπέροχη οικογένεια», είπε αρχικά.

Από τα συγκλονιστικότερα εγκλήματα
 

Και συνέχισε την ανατριχιαστική περιγραφή του λέγοντας: «Είχα γνωρίσει μετά το σοβαρότατο αυτό το τραγικό περιστατικό, τον πατέρα του, τη μάνα του. Ο πατέρας του είχε μια βιοτεχνία, η μάνα του ήταν καθηγήτρια μουσικής και τέτοια και ο ίδιος ένα καλλιεργημένο παιδί. Παντρεύτηκε τη Ζωή, η οποία ήταν μικρή. Και το ζευγάρι μάλλον δεν τα πήγαινε καλά και την στραγγάλισε, την τεμάχισε, πέταξε το τεμαχισμένο σώμα στα σκουπίδια, όπου το βρήκε ένας που έψαχνε για γραμματόσημα. Αυτό ήταν από τα συγκλονιστικότερα. Είχε δημοσιευτεί, τότε στην εφημερίδα που δούλευα, στην εφημερίδα το «ΕΘΝΟΣ», το τεμαχισμένο σώμα πάνω στο μάρμαρο που το είχαν συναρμολογήσει. Ήταν ακέφαλο γιατί το κεφάλι είχε βρεθεί κάπου στον Άγιο Παντελεήμονα», πρόσθεσε.