ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάτοικοι Νοτίου Διαμερίσματος: Δεν έχουμε καμία σχέση με ακροδεξιά στοιχεία

Βγενόπουλος Φάνης
Κοινοποίηση
Tweet

Ανάστατος ο κόσμος από τη φιλολογία που έχει αναπτυχθεί περί συγκέντρωσης της «Χρυσής Αυγής»

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι του Νοτίου Διαμερίσματος της Πάτρας από την πληροφορία ότι η αποψινή τους συγκέντρωση για το ζήτημα των μεταναστών, επιχειρείται να καπηλευτεί από ακροδεξιά στοιχεία. Οι ίδιοι πάντως, δηλώνουν ότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να δοθεί λύση από τους αρμοδίους και πως δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα αναφέρονται.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε πρόεδρος του Συλλόγου των Εργατικών Κατοικιών της Ανθείας Χρήστος Ασημακόπουλος μιλώντας στο thebest.gr: «Πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε πως προέκυψε όλο αυτό το ζήτημα με τους ακροδεξιούς.

Έμαθα ότι στο ίντερνετ προβάλλεται η συγκέντρωσή μας ως τέτοια και ότι επίσης οι αναρχικοί αντέδρασαν ρίχνοντας φέιγ – βολάν κατά της συγκέντρωσης. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με όλα αυτά. Αυτό που θέλουμε είναι να δοθεί λύση σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι οι μετανάστες και έχει επιπτώσεις και σε εμάς. Αυτό. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο».

Για το λόγο αυτό οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ζητήσει να υπάρχει αστυνομική παρουσία, αλλά και οι ίδιοι δηλώνουν αποφασισμένοι να περιφρουρήσουν τη συγκέντρωσή τους.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις