ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τροχαία δυστυχήματα σε Βουλιαγμένης και Ποσειδώνος – Νεκροί ένας 39χρονος και ένας 38χρονος

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε βιντεο

Δύο τροχαία δυστύχηματα σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης σε Λεωφόρο Ποσειδώνος και Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Το πρώτο από τα τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκε γύρω στις 02:30 στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, με θύμα έναν 39χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με το OPEN όταν το αυτοκίνητο του 39χρονου εξετράπη της πορείας του στη συμβολή της Ποσειδώνος με την οδό Τερψιχώρης, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, και ανετράπη.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Ασκληπιείο, και λίγη ώρα μετά πέθανε.

Το δεύτερο δυστύχημα έγινε 2 ώρες μετά, στις 4:30, στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Ηλία Ηλιού. Ο 38χρονος οδηγός μιας μηχανής έχασε τον έλεγχο της και ξέφυγε της πορείας του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Ο άτυχος 38χρονος σκοτώθηκε ακαριαία.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις