ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κάλεσμα για εθελοντικό καθαρισμό της Πλαζ στην Αγυιά την Κυριακή 11/6

Κοινοποίηση
Tweet

Στο πλαίσιο της εκστρατείας Ανακυκλώνω – Προστατεύω 7-11 Ιουνίου 2023, η οποία εξελίσσεται ταυτόχρονα σε 5 μεγάλες πόλεις της Αχαΐας

Την καθαριότητα της παραλίας της Πλαζ του ΕΟΤ στην Αγυιά θα πραγματοποιήσουν εθελοντές την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 και ώρα 10.30 το πρωί, στο πλαίσιο της εκστρατείας δράσεων ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ – ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ που πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και προσκαλούν κάθε πολίτη να συμμετέχει.

Για 2η χρονιά  η εκστρατεία  Ανακυκλώνω – Προστατεύω – Αχαΐα 7-11 Ιουνίου  2023, η οποία εξελίσσεται ταυτόχρονα σε 5 μεγάλες πόλεις της Αχαΐας, έχει στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στα ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος μέσα από την προσωπική και συλλογική δράση. Οι δράσεις της εκστρατείας εκτός από την συλλογή απορριμμάτων περιλαμβάνουν και συγκέντρωση ανακυκλώσιμων ειδών  καθώς και δενδροφύτευση. 

Η εκστρατεία πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και του Πράσινου Ταμείου, με την υποστήριξη της Ανακύκλωση ΑΕ., ενώ η εθελοντική καθαριότητα της παραλίας Πλαζ ΕΟΤ πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις ομάδες Project KαΠα, ΔΙΑΒΑ και Intermedia KT.

Όλοι Μαζί φροντίζουμε τον τόπο μας, προστατεύουμε το περιβάλλον μας για να μπορούμε να χαιρόμαστε τη φύση! 

Δώσε και εσύ το παρών για το Περιβάλλον, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σημείο συνάντησης: Είσοδος Πλαζ ΕΟΤ, 10.30 πμ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις