ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανελλαδικές 2023: 53χρονη δίνει ξανά εξετάσεις μετά από 35 χρόνια

Κοινοποίηση
Tweet

Η Άννα Μοναστηριώτη πάντα ήθελε να σπουδάσει Ψυχολογία στο ΑΠΘ

Μια διαφορετική υποψήφια των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων 2023 είδαν μπροστά τους μαθητές σε σχολείο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Παρασκευής στην πρεμιέρα των υποψηφίων των ΓΕΛ με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Ο λόγος για την 53χρονη Άννα Μοναστηριώτη, η οποία αποφάσισε να λάβει μέρος ξανά στις πανελλαδικές εξετάσεις 35 χρόνια μετά την τελευταιά φορά που βρέθηκε σε αυτή τη θέση.

Η ίδια δηλώνει ότι πάντα ήθελε να σπουδάσει Ψυχολογία στο ΑΠΘ και πίστεψε πως ήρθε η στιγμή να καταβάλει την δίκη της προσπάθεια, αφού ήδη τα δυο της παιδιά έχουν αποφοιτήσει από τις σχολές τους.

«Ήταν ένα όνειρο που πάντα ήθελα να πραγματοποιήσω. Φέτος είδα ότι μπορώ να το κάνω. Διάβασα μόνη μου, χωρίς καμία βοήθεια» δήλωσε η 53χρονη που εργάζεται σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

«Μου αρέσει η ψυχολογία και πιστεύω θα τα καταφέρω να περάσω στο ΑΠΘ. Είναι περίεργη αίσθηση να δίνει ξανά πανελλήνιες μετά από τόσα χρόνια» ανέφρε η κυρία Μοναστηριώτη, η οποία είχε άγχος πριν μπει στην σχολική αίθουσα αλλά πιστεύει πως είναι καλά προετοιμασμένη.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις