Στην Περιβόλα κοντράρονται Απολλωνιάδα και Ολυμπιονίκης
Η διαδικασία των πλέι-οφ της Α1 ΕΣΚΑ-Η για την άνοδο στην Γ’ Εθνική έχει μπει στην τελική ευθεία, με την Απολλωνιάδα και τον Ολυμπιονίκη να είναι οι δύο φιναλίστ και την πρώτη να ξεκινάει τους τελικούς με πλεονέκτημα έδρας, παρά το 1-1 της κανονικής περιόδου.
Η Απολλωνιάδα για να φτάσει στον τελικό ξεπέρασε στα ημιτελικά το εμπόδιο της Ζακύνθου με 3-2 στις νίκες, ενώ ο Ολυμπιονικής επικράτησε του Αχιλλέα Ερινεού στα προημιτελικά με 3-0 και του Πανηλειακού στα ημιτελικά με 3-1.
Η πρώτη «μάχη» θα δοθεί σήμερα στις 7 το απόγευμα στο Κλειστό της Περιβόλας, ενώ σίγουρα θα υπάρξει τουλάχιστον ένα ακόμα παιχνίδι, το οποίο έχει οριστεί για την Κυριακή, την ίδια ώρα στο Κλειστό της Αρχαίας Ολυμπίας.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr