ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δολοφονία Μακρή: «Ζω με θυμό και πόνο»! Ξεσπά η Βικτώρια Καρύδα

Κοινοποίηση
Tweet

Για την αθώωση του 37χρονου σχετικά με την εκτέλεση του συζύγου της

«Καμία καταδικαστική απόφαση δεν θα γυρίσει τον άνδρα μου πίσω» ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα, μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας που καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη τον 33χρονο Βούλγαρο για την δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ενώ αθώωσε κατά πλειοψηφία λόγω αμφιβολιών τον 37χρoνο αδελφό του κατηγορουμένου.

Δικαστές και ένορκοι καταδίκασαν, χωρίς ελαφρυντικά, όπως και πρωτοδίκως τον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση, βουλγαρικής καταγωγής, σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του επιχειρηματία ενώ του επιβλήθηκε επιπλέον ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ για τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας ενώ το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα την χορήγηση ελαφρυντικών που αιτήθηκε ο κατηγορούμενος.

Αντιθέτως ο 37χρoνος αδελφός του που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία, αθωώθηκε, κατα πλειοψηφία, λόγω αμφιβολιών.

 

“Καμία δικαστική απόφαση δεν θα γυρίσει τον άντρα μου πίσω”, δήλωσε η Βικτώρια Καρύδα στην εκπομπή “Tlive”. Και συνέχισε: “Έφυγε ο άνθρωπος μου, ο μπαμπάς των παιδιών μου. Μου λείπει πάρα πολύ ο άντρας μου. Ποιος θα τον γυρίσει πίσω; Είναι ψυχολογικός πόλεμος. Ζω με αυτόν τον θυμό. Ακόμα δεν δέχομαι ότι ο άντρας μου δεν είναι μαζί μου…Προσπαθώ να μεγαλώσω τα παιδιά μου με σωστό τρόπο.

Συνέχεια γράφουν γράμματα και βάζουν πίσω από τις φωτογραφίες του μπαμπά, ότι τους λείπει και νομίζουν ότι μπορεί να γίνει ένα θαύμα και θα γυρίσει πίσω”. 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις