ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάσχα: Για πού ετοιμάζουν βαλίτσες οι Πατρινοί-Τα μέρη που επιλέγουν

Τσίχλα Κωνσταντίνα
konstantinatsi@hotmail.com , Facebook Page
Κοινοποίηση
Tweet

Προτιμούν παραδοσιακό Πάσχα

Αποσκευές για τις ημέρες του Πάσχα ετοιμάζουν οι πατρινοί που φέτος όπως φαίνεται επιλέγουν να γιορτάσουν σε μικρά νησιά τα οποία θα τους χαρίσουν ένα μοναδικό παραδοσιακό Πάσχα

Από την άλλη υπάρχουν κι εκείνοι που επιλέγουν τις ημέρες εκείνες να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr η Άντα Κεραμιδά, της Fast Travel Κεραμιδάς, «ιδιαίτερη ζήτηση έχουν προορισμοί του εσωτερικού. Οι περισσότεροι φεύγουν Μ. Πέμπτη η Μ. Παρασκευή και επιστρέφουν τη Δευτέρα του Πάσχα. Για Σύρο και Πάτμο υπάρχει κίνηση. Ενδιαφέρον υπάρχει και για την Ήπειρο.

Για εξωτερικό, ψηλά στις προτιμήσεις είναι το Παρίσι αν και η ένταση που επικρατεί στη χώρα αυτή τη στιγμή προκαλεί μία αγωνία σχετικά με το αν θα αλλάξει κάτι. Ειδικά φέτος όμως οι Πατρινοί επιλέγουν προορισμούς του εσωτερικού με τα ξενοδοχεία να είναι ήδη κλεισμένα. Οι περισσότεροι επιλέγουν μικρά νησιά που έχουν παραδοσιακό Πάσχα.

Έτσι συνέβη και την 25η Μαρτίου αλλά και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Από εκεί και πέρα κάποιοι άλλοι φεύγουν για Ισπανία, Βιετνάμ, βόρεια Ευρώπη. Τα δεδομένα είναι θετικά και για τη συνέχεια. Από τον Μάιο θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα προς Ελλάδα. Οι πτήσεις μέχρι και το Σεπτέμβριο θα είναι γεμάτες και άρα και τα εισιτήρια θα είναι πιο ακριβά».

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις