EVENTS

/

Harris The Events: Εβαλε ψηλά τον πήχη στο Πατρινό Καρναβάλι, ακολουθούν τα γαμήλια projects

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε στιγμιότυπα από τα υπέροχα parties «Αυτοφωτιστείτε» και «Circus» που αναμφίβολα ξεχώρισαν στο μασκέ ημερολόγιο

Ταυτισμένη με τα ολοκληρωμένα concepts σε σύλληψη, σχεδιασμό και οργάνωση, η πατρινή εταιρεία Harris Τhe Events άφησε το αποτύπωμά της στο Πατρινό Καρναβάλι του 2023 και πλέον ατενίζει με υψηλές προσδοκίες την εαρινή και θερινή σαιζόν, ώστε να μεγαλουργήσει στο πεδίο που ειδικεύεται: το wedding planning!

O Χάρης Παναγόπουλος και η επαγγελματική του ομάδα σε συνεργασία με το Distinto υπέγραψαν δυο αξιομνημόνευτα «θεματικά» parties της αποκριάτικης περιόδου. Στο «Αυτοφωτιστείτε» στο κέντρο της Πάτρας όπου το νεανικό fun περίσσευε, είδαμε τις πιο αστραφτερές ευφάνταστες μεταμφιέσεις μέσα σε έναν πολύχρωμο, ολοζώντανο διάκοσμο και εξαιρετική, χορευτική μουσική. Καθιερωμένο ραντεβού την τελευταία Τετάρτη του Πατρινού Καρναβαλιού αυξάνει ολοένα την απηχηση και τη δυναμική του. 

Στο «Circus- Τσίρκο», που μετακόμισε για πρώτη φορά στο επιβλητικό Royal της Ακτής Δυμαίων, επιτεύχθηκε μια πραγματική υπερπαραγωγή. Οι φωτισμοί, το «τεατράλε» ντεκόρ, τα στοιχεία show απογείωσαν την ατμόσφαιρα. Απαντες ξεφάντωσαν σε ένα ονειρικό σκηνικό με χορευτικά, ζογκλερικά και απίθανα εφέ. Μεταξύ άλλων έλαβαν μέρος ο περιζήτητος αθηναικός θίασος Νεφελόπετρα και οι αγαπημένοι X-Saltibagos. Το τελευταίο καρναβαλικό σαββατόβραδο η Πάτρα είχε να παρουσιάσει ένα χορό διεθνών προδιαγραφών και κορυφαίων ποιοτικών στάνταρντς.

Η Harris The Events στοχεύει να δίνει κάθε χρόνο αφορμές για να πλουτίσει η καρναβαλική μας ατζέντα τόσο για τους Πατρινούς, όσο και για φιλοξενούμενους ή τους επισκέπτες, οι οποίοι αναζητούν το «κάτι άλλο».

Αυτό το διάστημα – εφόσον οφείλουμε να ελπίζουμε και να αισιοδοξούμε κόντρα με τη ζοφερή επικαιρότητα- ο Χάρης Παναγόπουλος ετοιμάζεται να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση της εποχής των γάμων, με το ίδιο πάθος, τον ενθουσιασμό, την κομψότητα και την ευρηματικότητα που τον διακρίνουν. Ο ίδιος βρίσκεται πάντα στο πλευρό των μελλονύμφων ώστε να πραγματοποιηθεί ο γάμος που επιθυμούν, από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, διαμορφώνοντας μια απολύτως προσωπική σχέση μαζί τους. Στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, σε ελληνικά νησιά ή σε άλλα γραφικά μέρη της χώρας μας έχει στο ενεργητικό του projects που κάνουν τη διαφορά.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View