SPOTLIGHT

/

Κέιτ Γουίνσλετ: «Όταν ξεκίνησα μου έλεγαν ότι θα έπαιρνα ρόλους "χοντρού κοριτσιού"»

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ ΜΠΕ

Κοινοποίηση
Tweet

Η ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά τώρα διαπιστώνει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει

Η Κέιτ Γουίνσλετ αποκάλυψε σε νέα της συνέντευξη στους Sunday Times ότι αντιμετώπισε πολύ σκληρή κριτική όταν ξεκινούσε την καριέρα της στην υποκριτική.

Η 47χρονη ηθοποιός θυμήθηκε ότι της έλεγαν ότι θα έπαιρνε ρόλους «χοντρού κοριτσιού» όταν ήταν φοιτήτρια.

«Μπορεί να είναι εξαιρετικά αρνητικό. Οι άνθρωποι υπόκεινται σε έλεγχο που είναι περισσότερος από ό,τι μπορεί να αντιμετωπίσει ένα νεαρό, ευάλωτο άτομο», είπε η διάσημη ηθοποιός.

Η Κέιτ, η οποία έγινε διάσημη από τον ρόλο της Ρόουζ στον Τιτανικό το 1997, λέει ότι τα δεδομένα αλλάζουν τώρα.

«Αλλά στη βιομηχανία του κινηματογράφου αλλάζει πραγματικά», σημείωσε. «Όταν ήμουν νεότερη, ο ατζέντης μου δεχόταν τηλεφωνήματα που έλεγαν: "Πώς είναι το βάρος της;". Δεν αστειεύομαι. Οπότε είναι συγκινητικό το γεγονός ότι αυτό έχει αρχίσει να αλλάζει».

Η γεννημένη στο Ηνωμένο Βασίλειο ερμηνεύτρια συνεργάστηκε πρόσφατα με την κόρη της Μία Χάνεϊ Θρίπλετον στη δραματική ταινία Im Ruth.

Η Κέιτ δήλωσε ότι η συνεργασία με την 22χρονη -που είναι στην ίδια ηλικία που ήταν όταν γύριζε τον Τιτανικό- ήταν «εξαιρετική».

Πρόσθεσε ότι «ξετρελάθηκε» από την ερμηνεία της στο έργο, στο οποίο υποδύεται την μητέρα της Θρίπλετον στην οθόνη.

Η Γουίνσλετ εξήγησε ότι αντί να δίνει συμβουλές στη Μία, η κόρη της ήταν εκείνη που την καθοδηγούσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Μερικές φορές θα μπορούσα να δείξω ένα τεχνικό κόλπο που είχα μάθει στην πορεία. Μικρά πράγματα που δεν σου μαθαίνει κανείς, και τα εκτιμούσε αυτά τα πράγματα, αλλά όταν ερχόταν η ώρα της υποκριτικής έλεγε: "Το κατάλαβα, είμαι καλή"».

Μιλώντας εκτενώς για τη συλλογική προσπάθεια, ξετρελάθηκε: «Ήταν υπέροχο και είχαμε το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι ξέραμε πώς να πιέζουμε ο ένας τα κουμπιά του άλλου, κάτι που μπορώ να σας πω ότι μπορούμε να κάνουμε αρκετά καλά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων».

«Απλώς θέλαμε να κάνουμε κάτι που ελπίζουμε ότι θα είχε απήχηση στον κόσμο».

Η φανταστική ιστορία αναδεικνύει την κρίση ψυχικής υγείας που πλήττει τους νέους στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία γεννιέται από τις πιέσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight