ΑΓΟΡΑ

/

H Λουξ στη Διεθνή Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού Hotelia 2022

Κοινοποίηση
Tweet

H Hotelia αποτέλεσε κόμβο συνάντησης επιχειρηματιών από τον κλάδο των ξενοδοχείων, της εστίασης και καφεστίασης

Η Λουξ συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού Hotelia 2022 που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία παρουσίασε τα προϊόντα της σε εμπορικούς επισκέπτες και στο κοινό με σκοπό την ενίσχυση της παρουσίας της στις ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας μέσω της διεύρυνσης των συνεργασιών της στον κλάδο.

Η εταιρεία παρουσίασε μερικούς από τους πιο δυνατούς της κωδικούς που την έχουν καταστήσει αγαπημένη επιλογή Ελλήνων και ξένων συνεργατών. Η Λουξ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην περαιτέρω τοποθέτηση αμιγώς ελληνικών προϊόντων στις ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας, ως αναγκαία προϋπόθεση για την άνθιση της παραγωγής και της οικονομίας του τόπου.

H Hotelia αποτέλεσε κόμβο συνάντησης επιχειρηματιών από τον κλάδο των ξενοδοχείων, της εστίασης και καφεστίασης αναδεικνύοντας τις νέες τάσεις στη φιλοξενία. Η συμμετοχή της Λουξστη διεθνή αυτή συνάντηση σηματοδοτεί την ισχυρή παρουσία και δραστηριότητά της στο ελληνικό επιχειρείν αλλά και τον εξωστρεφή χαρακτήρα της.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά